Writers Tool: en skattekiste


   nbsp; by: Nikola Marshall
Mens du tar et kurs i kreativ skriving college, introduserte meg instruktør meg til en uvurderlig toola Writers skattekiste. Dette verktøyet er enkelt og morsomt å lage, og vil komme godt med tid og igjen gjennom hele din skriver liv.
Først youll trenger noe å huse din skatt. Det kan være en plast badekar eller en pappeske. Dekorer den, hvis du ønsker det. Det kan være så enkel eller forseggjort som du vil.
Nå for eventyr! Å fylle denne brystet, er fantasien din eneste begrensning. Mine inneholder avisutklipp som jeg føler vil gjøre for gode historier, klippet ut bilder fra blader, reisebrosjyrer, turistinformasjon guider og reklame.
Let se på hver av disse:
Aviser ofte kjører historier om en bisarr natur. Disse kan være vidunderlig frø for kreative ideer! Hvis du skriver kriminalitet historier, er det et vell av informasjon for det også.
Og dont glemme skive livshistorier, er det uvurderlige ressurser for denne sjangeren også.
Bilder utgjør hoveddelen av min skattekiste. Ima veldig visuell person, og disse hjelpe meg å “se” de tingene jeg skriver om mye bedre. Jeg har bilder av mennesker av alle typer, størrelser og forskjellige slags kjole. Jeg kan bare klippet ut øyne, armer eller hår fordi det fanget mitt kreative øye. Enkelte bilder kan ha en “holdning” som jeg ønsker å ta skriftlig min.
Dont glemme steder! Fields, en fjellbekk, diner eller småbyen gate vil ofte lede deg i riktig retning. Pictures of home eksteriør og interiør er uvurderlig, også.
Reisebrosjyrer er uvurderlig for informasjon om ulike deler av verden, samt flere bilder. Disse kan bli hadde ingen kostnader ved et reisebyrå eller messer.
Når du reiser, stopper ved turistområdene. De har en rekke brosjyrer som dekker shopping, steder av interesse, museer og attraksjoner i byen. Disse er også gratis og du kan velge så mange du vil.
Kunngjøringene er fantastisk for ideer om dcor, møbler og klær stiler. Du kan dekorere et helt hus og tøy figurene dine bare ved å se på reklame!
Disse ideene er et godt utgangspunkt for eventuelle Writers skattekiste. Avhengig av sjanger du jobber i, kan du utvide tilsvarende. Halve moroa er i jakten og ideer du fange bli uvurderlig.

This entry was posted in Fritid and tagged , , , . Bookmark the permalink.