vurderer et sabbatsår Trip ?


   Av Marcia YudkinIn en fersk undersøkelse av bedriftseiere ved American Express, halvparten av respondentene uttrykte bekymre seg for å svekke en viktig kundekonto ved å gå bort på ferie. En Staples meningsmåling viste at 37 av bedriftseiere CANT lett å huske når de sist hadde ferie. Så hvis du tar en uke eller to av er utfordrende, er it ingen overraskelse at for de fleste bedriftseiere, ideen om å ta et sabbatsår tur virker omtrent som gjør-stand som skal til Mars.

Et sabbatsår tar mye planlegging og forberedelser. Men belønningen kan være uvurderlig. Jeg har nylig tok 10 uker av å kjøre fra Massachusetts til Alaska og tilbake med mannen min. Det ga meg frisk produktutvikling ideer, sette business spenninger i perspektiv og fullstendig ryddet opp et helseproblem som kunne ha blitt alvorlige.

Basert på mine erfaringer og diskutere med andre bedriftseiere og selvstendige fagfolk, her er noen ting å tenke på hvis sabbatsår ideen appellerer til deg.

1. Avgjør om din økonomi tillater en fullstendig eller delvis sabbatsår. I 2003, min mann og jeg tok en tre måneders biltur rundt Canada og “Lower 48” USA, men jeg wasnt tenke på det som et sabbatsår siden jeg jobbet flere timer om dagen på veien. I 2007 gjorde jeg omtrent ikke arbeidsplasser i løpet av turen. Dette skulle ikke medføre økonomiske ofre, siden Id forberedt på dette i nesten et år ved å lage dyre informasjon om produkter som kunne selge på nettet uten mitt aktive engasjement. Den passive inntekter faktisk dekket turen utgifter.

Du kan velge å raid dine sparepenger til å betale for avspasering. Bare vær sikker på at uansett hva du bestemmer deg på dette spørsmålet kan du ta en pause uten veldig mye økonomiske bekymringer eller stress.

2. Plan dekning for hjemmet og bedrifter. Det kan bety å leie ut huset eller legge til rette for en vaktmester, og det sikkert betyr å ha noen som tar vare på e-post og rutinemessig virksomhet ansvar mens youre borte. Jeg dont normalt ha et kontor assistenten, men jeg driver tjenestene til en virtuell assistent for varigheten av mitt sabbatsår. Mail ble sendt til henne, og hun holdt meg informert om det via e-post, og hun sendte ut produkter på mine vegne å oppfylle påleggene som kom inn mest erfarne virtuelle assistenter charge $ 25 – $ 50 i timen, og jeg anbefaler at du betaler noen for disse tjenestene. It er nok mye mer ansvar enn en venn eller slektning ville gjerne ta på seg for deg.

3. Bestem hvordan “kontakt” eller “out of touch” youll være under avspasering. Hvis du videresender alle forretnings-anrop til din mobiltelefon, har du sannsynligvis wont oppleve mye av en pause. Og youll være irriterende menneskene rundt deg på stranda, i museer eller i nasjonalparkene samt forstyrre Hovedformålet med sabbatsår å komme bort psykisk så vel som fysisk.

It er langt bedre å sjekke telefonen meldinger én eller to ganger om dagen eller har noen håndtere alt, men virkelig uvanlig eller svært viktige samtaler for deg. Likeledes avgjøre om youll delegere din e-post eller håndtere det selv. Jeg holdt opp med e-post korrespondanse meg i ca 20 minutter morgen og kveld, og det vanligvis følte meg som en hyggelig taktskifte fra reise snarere enn et ork.

4. Planlegg hvor mye tid youll avsett for sabbatsår. I den akademiske verden, et sabbatsår er nesten alltid et år, men du trenger kanskje ikke på langt nær så lang tid til å nyte fordelene av å ta en pause. To uker er definitivt ikke nok. Sannsynligvis en måned er det minste jeg vil anbefale. Etter to måneder, jeg vanligvis begynner å få homesick.Marcia Yudkin er forfatter av websiden Markeds Makeover og 10 andre bøker. Hun utgir et ukentlig nyhetsbrev på kreativ markedsføring, markedsføring Minute (http://www.yudkin.com/marksynd.htm). Finn ut mer om henne rapporten “Take Your Business On The Road” på http://www.yudkin.com/ontheroad.htm .

This entry was posted in Reise and tagged , , , . Bookmark the permalink.