Tips til hoteller i Pattaya


   Av [KengIsm] Jeg må innrømme at på nåværende tidspunkt, er hoteller gjennom internett en av de mest populære måter. Du kan finne hotell i hele verden ved bare å bruke fingeren din. Bortsett fra det, booking hotell fra Hotell booking kan du få veldig billig rate fordi konkurranseutsatt marked selv. Det finnes en rekke internett nettside som du kan besøke, og de tilbyr forskjellige accommodation rate.

Men booking hotell online for større byer er ganske enkelt fordi det virker som alle nettstedet tilbyr komplette opplysninger om boligen som sted, anlegg, prisen og hvordan du kommer til hotellet. Videre gir noen webside også pris sammenligningen for brukerne å sammenligne priser mellom de samme kategorien for hoteller og sammenligne prisene på hotell på samme sted. Dette er svært nyttig for reisende som eant å planlegge effektive og budsjett tur. Dessverre kan dette bare skje til de store byene, hvor det er mange av informasjon ressurs tilgjengelig for brukere.

For noen mindre byer, men det er den berømte turistattraksjon, er det nesten umulig å få en slik rikelig informasjon når du bruker bestill. Fra min egen erfaring, fant jeg at det er svært smertefullt å finne informasjon for å sammenligne og jeg endelig går glipp av viktig informasjon.

Jeg ønsker å gi eksempel da jeg gikk til Pattaya. Det er en veldig liten by i Thailand, som ligger på østkysten. Selv om dette stedet er lite, men dens omdømme er sterkt anerkjent, i form av levende by og turistattraksjon. Jeg gikk der i fjor til praksis Muay Thai (Thai boksing) ved Fairtex gym.

Før jeg går, så jeg vil ha informasjon over internett kilde for steder å reise og hotellopphold. The gym faktisk har in-house accommodation for Muay Thai studenter, men dessverre var det fullt i perioden jeg vil gå, så jeg begynte å finne ut mer om overnatting i nærheten av kjøper.

Jeg endelig fikk det billig overnatting i nærheten av gymsalen ved å få informasjon fra internett. På den første etappen, nettstedet bare gi meg navnet og prisen på boligen med noen bilder av rommet. På den tiden, jeg må innrømme at jeg virkelig har noe valg fordi in-house overnatting i gymsalen er full. Så jeg bestilte for at hotell fra internett.

Da jeg kom, var det ganske skuffet da jeg så hotellet, fordi det var ganske langt fra treningsstudio, som jeg må ta taxi til gym og dette kostet meg mye penger. Bortsett fra at hotellrommet er ikke akkurat det samme som jeg så på bildet, men jeg har kommet, så det var for sent for meg å endre noe.

Dette er en stor lekse lært av meg at selv om det er millioner av bestill nettsteder, men de kan gir fullstendig informasjon om hoteller i store og populære byer, men for mindre, må du sørge for at du fikk nok informasjon før du go.http: / / www.pattayahotelbooking.com

This entry was posted in Reise and tagged , , , , . Bookmark the permalink.