The Teddy Bear Gjemt Trådløs kamera svært praktisk å holde et øye med The Nanny


   Av Raul CrasminWe bør vår stolthet selv på å tro at vi er forbedret med moderne utstyr og hvordan vi kan utvide vår kunnskap og ferdigheter fra dem mens du bruker dem på våre arbeidsplasser, eller selv i våre hjem. Etter det faktum at når vi har jaget ut utvidelsen å gjøre bruk av det nye utstyret, må vi uten å nøle begynne å bruke de utmerkede utstyr som CCTV kameraer, de skjulte kameraer, spion kamera eller nanny kameraer for overvåking motiver. Å fange inn i skildringen av omstendigheter eller betingelsene for hvordan vi arbeider og undersøker, kameraer som skjulte kameraer, spion kamera eller nanny kameraene stadig lettere oss. Til tider merkelige og rare ting skjer i våre omgivelser som vi er ukjent om de kommer og går. Men hvis vi er klar over utstyr som kameraer som kan hjelpe oss i å ta forebyggende tiltak slik at vi kan unngå å la slike situasjoner oppstår, må vi gjøre bruk av dem så snart som mulig.

Jeg har en 1 år gamle sønn og en 5 år gammel datter som jeg har til regelmessig la dem være igjen hjemme med en dagmamma mens jeg flytte ut av huset for arbeid. Med ingen andre i huset for å holde øye med barnepike jeg var meget nølende å la dem være alene i huset med en fremmed. Selv om datteren min var smart nok til at hun kunne fortelle meg hele days saksbehandling, men jeg var plaget med min sønn som var nesten 1 år gammel. Datteren min går til skolen om morgenen med meg og hun kommer hjem ved 4 oclock om kvelden mens jeg og mannen min kommer hjem ved 8 oclock om kvelden. I løpet av dagen gangen jeg visste ikke hvordan nanny ville behandle min sønn. Så vi begge valgte å installere en barnepike cam i huset slik at vi kunne registrere alle forhandlingene av hele dagen og deretter vise dem i kveld når vi er tilbake hjemme. Vi bestemte oss for å få en Teddybjørn skjult trådløst kamera slik at vi kunne plassere kameraet i min son rom sammen med de andre lekene. Dette var en veldig praktisk måte å spore Proceedings of the dagmamma med våre barn. Alt var helt ok for et par dager etter å ansette de dagmamma. Men gradvis etter noen dager begynte hun viste sine sanne farger. Hun startet ordentlig med sønnen min, og også brukes til å avslutte all snacks og melk som jeg vil holde for min sønn. Hun ville oppføre seg veldig fint sammen med datteren min som hun visste at hun ville rapportere oss alt om kvelden. Men hun var å lage trøbbel med min sønn som ikke engang kunne fremdeles snakke. Hun ble umiddelbart sparket fra sitt arbeid en ny barnepike ble utnevnt. Den samme fremgangsmåten ble prøvd på ny barnepike også men dette var en veldig ærlig ene og så alt foregikk helt alright.for gjemt spion cam og informasjon om mikro spy nanny cam Please visit: http://www.my- spycam.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.