The Eiendomsmegler: hvilken side de er på ?


   Av Dave PeniukYes, sa jeg det, er eiendomsmegler virkelig på din side? Vi (min kone Julie og jeg) har jobbet med noen utestående midler, noen gode agenter, noen middelmådige agenter, og noen stoffer som ikke skal være agenter. Som enhver bransje eller profesjon, er det folk som er gode på jobben, og folk som ikke er. Ingen kommer til å diskutere det med oss, men hva vi vil debatten er om du faktisk trenger en REALTOR når youre kjøpe en eiendom. Det kan virke som om de bare har sin provisjon på hjertet og ikke ditt beste interesser. Og hvis du trenger en, hvordan du faktisk får en god en?

Like a bad renovering, skatter, bryllup og så mange andre ting, har du muligheten til å gjøre arbeidet selv eller betale noen andre til å gjøre det for deg. Gjøre det selv er alltid mer tid og arbeid, kan det være en større stresset enn forventet på grunn av deres mangel på kompetanse og det kan ende opp med å koste deg mer enn du tror den vil. Men, det kan også sørge for at du vet nøyaktig hva som ble gjort, får akkurat det du ønsker, og det kan være en kilde til mye selvtillit tilfredshet når it er gjort.

Minst halvparten av de egenskapene vi kjøpte var gjort dette uten hjelp av en Kjøpere Agent. Jeg gjorde research på Internett ved hjelp av MLS eller Realtylink eller CLS, tabulatordelte detaljer i et regneark over en periode for å hjelpe meg spot muligheter og så, når jeg finner det jeg tror kan være et godt kjøp, jeg kontakte oppføringen agent for mer informasjon .

Im ikke reklamerer du begir deg ut dit og kjøpe eiendommer uten Kjøpere Agent, Ive nettopp funnet ut at når jeg venture til et geografisk område hvor jeg havent fikk en eksisterende forhold med en agent, jeg bedre forskning på egenskaper fordi jeg vet nøyaktig hva jeg vil. Uten at pre-eksisterende forhold, da Ive fortalte en REALTOR hva jeg vil de enten dont gi meg med nok informasjon om egenskapene for evaluering eller theyll sette meg på deres automatisert e-postliste og sende meg hver 3 bdrm, 2 bth hus i X område for X dollar eller theyll begrense søket for mye å finne ut hva jeg vil.

Men hvis agent doesnt kjenner deg og doesnt har alle detaljene, er it vanskelig for en Kjøpere Agent å finne den perfekte bolig for deg. Og hvis de dont du vet, mange av dem wont gå gjennom innsats og tid å gå gjennom hver enkelt eiendom på en detaljert grunnlag for å finne den rette eiendommen for deg (fordi det er mye arbeid for en agent å gjøre for en potensiell klient som bare kunne bli «sparke dekk”). Men før eiendomsmeglere på vår abonnent listen sint, la meg oppmerksom på at noen av våre innkjøp har kommet med din hjelp! I slike tilfeller var de nesten alltid agenter wed jobbet med før, som visste hva vi var ute etter, og visste at vi var seriøse shoppere. For det meste har jeg funnet de fleste av våre eiendommer helt på min egen og har gjort det svært bra (kontantstrøm og verdsettelse) uten hjelp fra en agent i eiendommen utvalget fase av prosessen.

Men, før du skyter din agent, la meg si at ikke alle er opp til markedsundersøkelser detalj som jeg gjør (bare spør min kone – noen ganger hun forbyr meg å bruke MLS fordi jeg så ut av kontroll), og vi fortsatt foretrekker å bruke en Kjøpere agent når vi kjøper. Å ha en agent representerer du ikke bare om å finne en eiendom. Husk alt annet en agent gjør for deg:

* Gir deg sammenlignbare salg for eiendommer i ditt område av interesse;

* Bøker og tar deg til avtaler for å vise egenskaper av interesse og felt alle anrop fra Sellers Agents;

* Håndterer alle forhandlinger på vegne av deg når du setter på et tilbud om å kjøpe;

* Håndterer papirarbeid rotet som følger aksept av et kjøp tilby;

* Etter kjøpet agent vil vanligvis holde kontakt og gir deg oppdaterte markedet for ditt område for å hjelpe deg å identifisere nye muligheter i området og holde oversikten over din eiendom verdi.

* Og etter å ha din egen Kjøpere Agent fjerner bias eller samarbeid som kan eksistere hvis bare en Dual Agency avtalen er på plass.

Du dont vil ta en hvilken som helst agent skjønt. Uansett hva de likevel er på oppdrag, og bare tjene deres provisjon når du kjøper en eiendom. Så, it i deres beste interesse for deg å kjøpe det huset, enten it er egentlig det beste for deg eller ikke.

Get a Great Realtor arbeide for deg

It er viktig at du arbeider med en agent som har hjulpet i kjøp av mange investeringer egenskaper, og enda bedre, eier flere eiendommer selv! (Selv om Julie argumenterer med meg på dette punktet – hun sier “hvis de investerer i fast eiendom selv hvordan vet du at de skal gi deg de gode tilbudene de finner? Hvorfor wouldnt de kjøper dem for seg selv?” – Så Det eneste hun og jeg enige om her er at agenten MÅ ha erfaring med investorer).

Som et boligområde boliglån megler Jeg pleide å oppsøke agenter som sa på sitt nettsted at de spesialiserte seg på å hjelpe eiendomsmegling investorer. Det var en av mine spesialiteter også så jeg tenkte wed har mye til felles! Vel – jeg CANT fortelle deg hvor mange realtors jeg møtte som sa sin “spesialitet” ble Investment egenskaper likevel a) aldri har eid en, og b) dont engang vet hva en GRM (Gross Lei Multiplikator) eller CAP prisen er! Så hvis du har tenkt å begynne å lete for å kjøpe, gå ut og forskning potensielle eiendomsmegler først og deretter stille spørsmål:

* Hvor mye erfaring har dere med investeringer egenskaper?

* Hvor mange investeringer egenskaper gjør du eier?

* Kan du gi noen henvisninger fra Investment Property kjøpere du har jobbet med?

* Hvordan vil du finne gode investeringer egenskaper for meg å vurdere?

* I tillegg til å sende meg automatiske e-poster som viser generelle oppføringer som kan passe min ønsket eiendom kriterier, hva mer trenger du ikke å finne det “perfekte” match?

* Hvilke kriterier ville du bruker til å plukke en investering eiendom for deg selv?

Of course, youll må ha en god følelse av hva du egentlig vil ha før du tar kontakt med eiendomsmegler. Din agent vil bare bli så god som den informasjonen du gir ham eller henne. Hvis du forteller din agent at du ønsker en egenskap som tjener penger hver måned som doesnt gir dem mye å jobbe med. Innskrenke ditt område før du ringer dem. Og, som alltid, kjenner målene dine! Har tenkt deg å administrere eiendommen selv? Bryr du deg om det er en enkelt familie hjemme eller multi-familien? Hvor mye penger har du å legge inn som en forskuddsbetaling? Er du villig til å gjøre oppussing for å bedre bolig? Og bør en god REALTOR be deg om disse spørsmål for å innskrenke det youre leter etter. Hvis en prospektiv REALTOR doesnt stille deg noen spørsmål, ønsker du kanskje å beholde looking.In åtte år, Dave og kona Julie har bygget en multimillion dollar eiendomsportefølje på fritiden med minimal kontantbeholdning. De publiserer et gratis månedlig nyhetsbrev til å hjelpe andre rookie eiendomsmegling investorer nå sine investeringer mål .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.