The Big Crunch


   nbsp; av: Sam EarpThe universet er kollapset. Den elsker barn av uendelighet og tid har blitt basterd av nok et mislykket ekteskap, ubalansert og vissen, plagsom og tomt. På atten år gammel, bestemte jeg meg for å prøve å lette byrden av denne typen apokalyptiske, paraplegiker cowboy visdom og ta til gatene på jakt etter frelse. Det var ord en oase hvisket på gjæret grape vine som ga meg håp, fortalte historier av tannløs skapninger av en lys byen som ennå ikke hadde blitt kuttet fra sine søstre om håp og guddommelig substans. Så dro jeg ned på A303 i håp om å skyll mitt John Majorescuniverset i det kaleidoskopiske farger Brighton rock. Uvasket hår og lin skjorte blåste romantisk i salt dyppet vinden som jeg nærmet chic, dyre Sussex landsbygda. Mitt sinn følte trukket mot uendeligheten av villhester i Providence. Den dunk av hovene slå på asfalt sendt serotonin banket gjennom min nervesystemet, forsterket bare av visdom Marks (Howard, ikke Karl) hakket unna på Radio 2. Ved ankomst straks jeg nærmet nærmeste lederbutikk, brakte et ombygget brannbil fra kjøpe og selge seksjonen i vinduet og parkerte den dask bang midt i byen. Hjul og et hjem i ett. Hver mann som heter Sam bør eie one.It ikke ta meg lang tid å bosette seg i og møte noen interessante tegn. BillBongoBurns, en protg talentfull artist som arbeidet viste lidelse og sult, leve av aristokratiske foreldre mens de prøver å gjøre det store, Little Jane, en fire fots ingenting anti kapitalistiske singer-songwriter som var i ferd av akkumulere massive finansformue solgte hallusinogene stoffer til manisk depressives, og mer av det samme contradictive forvrengninger av den menneskelige form. “Uten contraries er ingen progresjon, sa Blake, så kanskje, tenkte jeg, dette er et tegn på et fellesskap virkelig levende. Håp og dop. Jeg fordypet meg i den sosiale scenen, ble en tilværelse av verdi, et ansikt alle kjente og likte, begynte jeg å føle oppfylt. Det var poesi lesing hver ettermiddag i støvete underjordiske barer og i skumringen på Cowely Club fylt med anarkistisk horer og jomfruer, vegan plottere snakket lavmælt stemme, fordrukne elskere ropte publikum obskøniteter på hverandre. Hele stedet synes å være trukket og svaiet av bølgen av den majestetiske havet, atmosfæren var både enthralling og berusende til min sultne og fordervet mind.The byen i seg selv var sjarmerende og magiske. The Lanes svettet livet på edelt brosteinsbelagte fortauene mens kaffebarer, organiske delikatessebutikker og fargerike beskyttere foret fortauene. Du følte noen ennå ingen blant Freaks og blomster av kutt og brett frihetskjempere. Lyden av akustiske gitarer sauma til å flyte gjennom eiketrær i nasjonalparken, blander med den søte lukten av jazz sigaretter før famlende dine sanser. Søn vasket brun sunn spines. Jeg var Ernest Hemmingway hver gang jeg skriblet tull i min fillete notatboken, skottet opp bare for å få glimt av påfugler flaunting deres trending fjær, Miss Sixty jeans og pastellfargede head band. «Brighton”, husker jeg jotting “Er Rampant Rabbit av boliger. The Vibe her er så intens at livet føles som en konstant jord knuste orgasme, dens saft tykk og søt som honning.” Typiske drivel at så føles godt på den tiden mens høyt i øyeblikket. Det var slik jeg alltid hadde drømt San Fran å være på sekstitallet, rik og fløyelsaktig med new age kultur, men skarp som en ledning pisk klar til å skjære gjennom stygg, sovende verden inn i grunnleggende former for skjønnhet og progresjon. Jeg hadde nådd Nirvana jeg følte, men dette ble snart påvist som fool paradis. Det er en sprekk i alt de sier så er det der lyset kommer i mumle dikterne. Godt i forhold til tidligere, kan jeg bekrefte. Men når det sprekk dannet, i stedet for lys, molasses strømmet fra delingen av illusjonen, gjennomvåt min sjel igjen i klebrig mørket. Motsetningene jeg hadde kledd i lambs antrekk verket og banket som en stumpet tå inntil sannheten litt inn i mitt sene med sine skarpe tenner ulv. Det var ingen romantikk i denne steinen, det var bare en fargerik versjon av utsvevende korridoren jeg igjen. Forskjellen mellom min arkaiske og neo-helvete var et spørsmål av rent kosmetiske. En stygg kvinne forløser noen følelse av sin ikke-eksisterende skjønnhet ved å melde seg selv til at hun er stygg. På den annen side er en avansert tilstand av avsky spydde på menneskeheten når dyret strøk selv på tre inches av flaky lim prøver å skjule sine deformerte benbygning. Med mindre grov du er en vandrende ereksjon beruset med billig sprit. Og det med etterpåklokskap og shabby metafor er akkurat det jeg var kledd i lin og deliriously druknet i mitt eget dopamine.Brighton begynte å avsløre dens selv et bordell for illusionary drømmere, en skitten sprøyte full av lammende selvstendig betydning. Min underbevissthet jobbet over tid for å utslette den mørke sannheten ut av mitt våkne liv. Først når du kommer dit og pakke du føler at du har truffet gull, en sjel rik som jul kake med peruanske ising. Da mareritt krype inn Skeletons innhyllet i fløyel og joule dans runde lyse, rike ild unyttig tenkte, svaiende til søte tomme sanger, slår sprekker porselen duer. Uklare visjoner om rustne veteranbiler i miles og miles av endeløse trafikk, døde babyer rot i grått booster seats. Prøver å rømme, finne en annen jævla gjerde. Jeg visste at muren ville bryte sammen på et punkt og virkelighet vil daggry fremtiden luktet bi polar knullet hodet lidelse. . Diamanten bullet penetrert mitt skjøre skallen en kveld uten forvarsel. Ingen la merke til den lille pinprick som det gikk min pannen med en taus hiss. Jeg ble stående stadig mer oppmerksomme på pretensiøs drivel dibbling ut av munnen min på overfylte rommet. Den fuktige veggen bak meg kaldt vitne min dyrebare nevrologiske slott av sand helle ut av exit såret som drukne diaré. Jeg følte ikke bare oppløsningen jeg en gang hadde følt, men også en ny, mørkere følelse helt. Jeg skjønte det var ikke bare verden som var fucked og uvitende, men min dømmekraft også. The clown av kynisme ble hånet og lo av det aller emne han følte han var over og smartere enn. Jeg hadde blitt lurt, det er ingenting mer depraving for man sjel enn det. En kosmologiske spark i ballene. Jeg hadde ikke avfall som helst, som min grandios illusjoner om frihet og substans smuldret rundt meg som tvillingtårnene av velstand og frihet, løp jeg ut som en rask hund i brann før jeg kunne kjøre noen more.Today det øyeblikket fremdeles alltid for meg. Jeg følte i en makro-øyeblikk tapet av som dingler gulrot gir meg vilje til å snuble gjennom hver dag, tillot meg å fantasere om en verden som fortsatt hadde en bankende heart.Adam Cocked det hele opp. Sjelen av verden har skåret seg løs for å starte et nytt liv og det aint skal betale vedlikehold. Gud er død, gjenfødt i en annen kosmos eller ingen kosmos i det hele tatt. Jeg kunne reise verden rundt på jakt etter det guddommelige magik i hver krok, felt og byen. Kanskje han har lært sin undervisning, ikke leke med tiden, ikke onanerer og dont bli selvstendig besatt nok til å prøve å fange din refleksjon i alle skinnende overflate som manifesterer. Invest men dont ta risiko, lytte til Alan Sugar. Dette er Big Crunch, de Dying Room av den himmelske master at conned og desillusjonert har ofret sine sensuelle glede, i håp om å forløse evig belønning. En spøkelsesby full av råtnende tumble ugress. Elvis har forlatt bygningen.

This entry was posted in Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.