*** skriving er moro !***


   nbsp; av: Michael Harrison
Da jeg var å etablere meg konsulenter praksis i 1990 jeg begynte å lage en bok. Boken var rettet mot å hjelpe folk til fremgang i sin karriere og viser hvordan du kan vurdere selv, forberede et intervju vinne gjenoppta, markedsføre deg selv og vinne jobben i intervjuer, samt andre virkelige liv tips.
Men jeg likte skriveprosessen, mente boken var god, og solgt noen få eksemplarer. Innsatsen for å skrive boken ikke ble belønnet med antall solgte eksemplarer. Jeg hadde ikke egentlig har en lav kostnad rute til markedet.
I bygge mitt nettsted og skriver en ukentlig nyhetsbrev har jeg innsett at jeg liker å skrive og tegne på mine erfaringer. Så nylig jeg har tenkt på å skrive enda en bok for salg på internett.
Gjett hva? Jeg fikk mitt opprinnelige boken ut, re-lese den og jeg redigerer den som min neste internett-publikasjon. Poenget med denne artikkelen er å fortelle deg hva jeg skjønte da jeg leste mitt mesterverk.
Jeg hadde bodd i næringslivet, og boken ble skrevet i bedriftenes stil. Formelle ble grammatikk convoluted, altfor mange lange ord. Det var ikke lett å lese, og jeg likte ikke stilen. Innholdet er utmerket, men jeg likte ikke hvordan boken ble skrevet.
Med tanke da jeg opprinnelig skrev det 15 år siden jeg leste og re-lese den i et forsøk på å gjøre en god jobb. At jeg nå ikke liker å skrive stil kom som et sjokk. Som viser at vår kompetanse og oppfatninger er i endring hele tiden og uansett hvor godt vi tror vi er til enhver én ting vi kan alltid gjøre det bedre.
Hvis youve fått noe som du opprettet en stund tilbake kan det være verdt å ha en ny kikk på den. Din stil kan ha endret seg, og du kan være i stand til å forbedre den.
Min sønn skriver for å leve sitt og han har opplevd det samme med noen av hans tidlige diktning.
Ved å skrive for nettet mitt har forandret seg, forhåpentligvis til en mer leselig form fordi jeg fremdeles liker å skrive.
Tips: Lær av feilene til andre, du CANT leve lenge nok til å gjøre dem alle selv.

This entry was posted in Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.