Skrive og Walking Beating Writers Block


   nbsp; av: Rick Chapo
Skriving og turgåing er en tilsynelatende merkelig blanding av tema for en artikkel, men at de går godt sammen. Spesielt hvis du skriver under pauser i walk din.
Skrive Journals
Enten du skrive artikler eller den store amerikanske romanen, vil du nødvendigvis lide writers block. En god måte å bekjempe blokken er å gå en tur eller tur i en park eller åpne lokalt område. Walking gir deg en sjanse til å tenke gjennom ting, la tankene vandre og tømme ut Riff Raff.
Mens du går, vil din underbevissthet arbeider og sparker ut ideer for å komme igang igjen. Du dont vil miste disse ideene, som kan være et problem når du er noen miles fra hjemmet og datamaskinen. Åpent, ingenting er mer frustrerende enn å få en ide og deretter miste tråden når du kjas hjemme.
Jeg primært skrive informasjon artikler for nettsider. I motsetning til en roman, er den rene volumet av artikler problematisk. Kommer opp med hundrevis av unike emner kan være irriterende, spesielt hvis emnet er ganske tørt. Tenk prøver å skrive 100 artikler om skattespørsmål! En tendens til å ende opp med å stirre på veggen i timevis.
Jeg kommer opp med min beste ideene mens du går på stranden her i San Diego, California. Mens stranden og skatt artikler kan virke som en merkelig blanding, spøkelsene av IRS agenter tilsynelatende samles på stranden og ideer blir rikelig. Ive prøvde to metoder for å holde styr på ideer mens du går.
Første gang jeg prøvde å ta en diktafon med meg, men det didnt really work out. Du ville bli overrasket over hvor høyt havet er på opptaket. Jeg har også funnet det vanskelig å plukke opp tråden igjen når jeg satte meg ned å lytte til mine ramblings. Heldigvis snudde skrive tidsskrifter seg å være et bedre alternativ.
En forfatter venn av meg som utgir skjønnlitteratur foreslo å ta en skrive dagbok med meg på stranden spaserturer. Han hadde tilsynelatende stor suksess utarbeider plot twists for sine romaner, mens vandring rundt Palomar Mountain, en god vandring sted øst for San Diego. Jeg ga det en sjanse, og resten er historie.
Jeg foretrekker å skrive bøker for å diktere et par grunner. I utgangspunktet er det lettere å bare sitte ned uansett hvor du er og skrive ut en idé og historie linjer. Jeg synes det er lettere å plukke opp tråden når jeg plop ned foran datamaskinen min til å faktisk begynne å skrive.
Writer blokk er et problem for hver forfatter, uavhengig av type skriving. Hvis youre har problemer med den, kan du prøve å gå på tur og tar en skrive dagbok med deg.

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.