Skrive for Web – Fremgangsmåte for å få jobb Skrive Content


   nbsp; av: Kathy L. Will
Web-skriving er en god konsert. Jeg gjør $ 30 en time skrive hjemme. Og selv om jeg noen ganger ønsker jeg bare ledsager under arbeidsdagen var ikke kjøre på strøm, jeg liker jobben min. Jeg våkner om morgenen mest spent på hva jeg gjør.
Trinn for å komme i gang Skrive for Web
For de av dere som ønsker å skrive for nettet, her er noen ting jeg gjorde å lande en jobb som du bør være i stand til å gjøre også:
1. Få generell skriftlig erfaring. Jeg skrev litt mat kolonne og et par kronikker for våre lokale papir. Dette er et papir der de mest interessante avsnittene er nekrologen og arrestasjonen rapportene, så det doesnt må Washington Post.
2. Lær alt du kan om søkemotoroptimalisering (SEO). SEO er hva som må gjøres for å få søkemotorer som et nettsted, dvs. gi det høy rangering. Boken jeg leste var Search Engine Optimization for Dummies av Peter Kent. Selv om alt publisert på datamaskiner er generelt foreldet etter når den er publisert, er denne boken fremdeles relevant, og vil gi deg en god anelse om hva SEO handler om. Jeg vil begynne med boken og se på nettet for mer, oppdatert informasjon.
3. Lære å skrive for web. I tillegg til å skrive på en måte som tiltrekker søkemotorene, webinnhold forfattere trenger å skrive for de utålmodige folk som vil surfe på nettet. All informasjon du trenger å lære å så dette er på internett. Det meste kan kokes ned til følgende: a) surfere avsøke og dont les; b) bruke kuler, lister og dristig å sette av de viktige punktene (og stikkord for SEO), c) beholde den korte (mellom 250 og 600 ord) og relevante, d) surfere ønsker informasjon ikke mye markedsføring Mumbo-jumbo; e) skrive korte avsnitt, og f) bruke overskrifter, fortrinnsvis med stikkord i dem.
4. Lær Basic HTML / XHTML. Innholdet du skrive for nettet er kodet med HTML / XHTML. Hvis du skal være den som faktisk legge til innhold til webområdet, vil du mest sannsynlig bli bruker et innhold styringsverktøy (CTM). Disse krever vanligvis at brukeren manuelt kode i noen HTML / XHTML. Jeg ville foreslå å gå gjennom en bok som tar deg gjennom prosessen med å skrive XHTML. Du trenger også en bok for en referanse som kan eller ikke kan være den samme boken du brukte for å lære det grunnleggende. Det er også opplæring på www.w3schools.com som er bra. Faktisk kan det være lurt å starte der og se hvordan det går.
5. Skriv innholdet på et webområde, selv om du dont får betalt. Du må starte et sted. Spør non-profit organisasjoner, slektninger og venner hvis de ønsker dere å skrive webinnhold for dem.
6. Hvis mulig, skrive for en industri du kjenner. Hvis du kjenner bransjen, vil du ha en bedre sjanse til å få en jobb å skrive for næringen. Jo mer erfaring og / eller utdanning i et område, desto bedre.
7. Skriv et eksempel Web-siden for å sende med din CV. Når du sender ut din CV, ta en prøve webside, fortrinnsvis en som er relevante for industrien. For min Web-side, forsket jeg et emne på et par timer på nettet og skrev siden ved å bruke alt jeg hadde lært om Web skriving og SEO. Gjennom prøven websiden, jeg gjorde notater i rødt å forklare hva jeg gjorde. For eksempel “[Merk: Søkemotorene gir mer vekt på punktene.]” Eller “[Merk: Viktig nøkkel ord skal brukes øverst på siden, fortrinnsvis i sidetittel.].” Dette er, tror jeg, den beste måten å la folk vite at du har en god forståelse av skriving for Web og SEO.
Eksempel Web-skriving Side
Jeg håper dette har vært nyttig for noen av dere. Jeg har bygget en side på webområdet jeg jobber med å gi deg en ide om hvordan du skriver et eksempel på en nettside. Siden er en matforgiftning advokat / advokat siden, og det kan finnes på www.pritzkerlaw.com / Food_Poisoning_Attorney. Se etter følgende, og tenke på hvor du skulle gjøre notater i rødt:
Stikkord i side tittelen (i oransje)
Nøkkelord i overskrifter for SEO
Posisjonene for enkel skanning
Bullets to beskikket viktig informasjon
Innholdsrike linker (ingen “klikk her” linker)
Innholdsrike links for skanning formål
Ordene “gratis konsultasjon i fet for å kontrollere noen som skanning siden vil se dem.
Webområdet er fortsatt et pågående arbeid. Jeg har for å omgå et dårlig innhold ledelsesverktøy som doesnt skrive gyldig kode, doesnt gi meg tilgang til nøkkelen ordet meta innhold (en SEO sak), og unødig begrenser lengden på min beskrivelse meta-innhold (annet SEO problemet). Jeg har også til forsiktighet når du skriver fordi, i tillegg til opphavsrett og andre juridiske spørsmål, må vi vurdere rettslige etikk. Dessuten ønsker Fred Pritzker, den utmerkede advokat jeg jobber for, området for å være en juridisk ressurs og ikke obnoxiously over selge ham. Jeg er fortsatt lære å balansere alt. For eksempel, siden jeg sendte deg ovenfor er ganske tungt på markedsføring. De fleste sider, men er faktisk litt for lang og er nesten rein informasjon (Se for eksempel www.pritzkerlaw.com / ecoli).

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.