Screenwriting Tips fra manus Contest Dommer


   nbsp; by: Gordy Hoffman
Etter sprengning hundrevis av manuskripter sendt til BlueCat Screenplay Competition, de samme problemene i utførelsen av historien og manuset fortsette å dukke opp. Her er en generell oversikt over disse vedvarende problemer.
Innser du youre hva sa?
I teater, leser de spiller høyt om og om igjen i ferd med skriptet utvikling, og en av grunnene til at de gjør dette på er å høre dialogen. Når jeg hører dialogen i hodet, kan det høres veldig bra, men så når jeg hører en person faktisk snakke det, jeg har ofte en impuls til å hoppe foran en buss. Og igjen og igjen og igjen og igjen, når jeg leste manus oppføringer BlueCat, jeg umiddelbart forferdet da tegn begynner å snakke. Excellent alt annet, awful dialog. Og jeg lurer ofte på om forfatteren faktisk har hørt de linjene de har skrevet for figurene sine høyt. Enten lese hele greia høyt til deg selv, eller enda bedre, få en gruppe venner til å lese den. Du trenger ikke profesjonelle skuespillere for å evaluere dialog. Bare folk glade for å hjelpe. Videobånd det. Jeg har filmet opplesninger, og deretter satte seg ned og utarbeidet en hel omskrive av tapen, adressering hver enkelt linje som plaget meg. Hvilket leder meg til en annen ting.
Ha.
It vanskelig å passere et manus til industrien kontakter hvis en unfunny vits sitter midt på side to. It svært vanskelig hvis theres twelve ved siden fem. Du har kanskje en payoff i tredje akt som ville bryte mitt hjerte, men hvis vitsene er dårlige, vil hjertet av publikum bli skutt, trolig ergerlig, og arbeidet vil bli resirkulert. Vennligst prøv humor ut. Hvis beats arent morsomt for noen, skrive. Tillit en virkelig morsom bit kommer. Tenk på tålmodigheten du trenger å mønstre gjennom denne skriveprosessen som mot, fordi den er.
Hvis du finner du ikke er morsomt, skrive et skript som ikke er morsomt. Mange, mange gode manuskripter er ikke morsomt, som vi alle vet.
Mispellings.
Synes du utviklingen mennesker i Los Angeles, i utgangspunktet de smarteste menneskene i filmindustrien, vil ikke bli irritert og fortsette å lese skriften når du har stavet feil tre ord i de fem første sidene? Kanskje. Hva føler du når youre leser noe og du finner feilstavede ord? Hvordan er din holdning dreining mot forfatteren? Akkurat. Hvis du dont tror mange skript dette problemet, starter en skjerm writng comptition.
Ok, vi fikk den!
Prøv å begrense scene beskrivelse. Når en person åpnes skriptet, hvor mange INCHES handling slug er de ser på side én? Er der allikevel du kan formidle det du vil at vi skal se med færre ord? Jeg har alltid gå tilbake og CUT CUT CUT å hindre mitt manus fra trettende min leseren med overflødig ord som de prøver å lytte til min historie. Trenger vi å vite hva perlekjede noen har på seg? Vi forstår alle å lage levende bilder, er samarbeid. Jeg forsøker å la kunsten avdelingen og kunde og prop master og så videre gjøre jobben sin ved ikke å gjøre sine beslutninger i manuset, fordi jeg har liten lidenskap for det og dont gjøre det godt. De vil lage sine egne valg, og mest sannsynlig bedre seg, så hvorfor bry seg? Bruk alltid færre ord å si det samme.
Its show ikke og si, er it viser ikke fortelle.
Jeg finner meg selv stadig blir fortalt noe ved manuset betrakteren av filmen vil ikke være klar over. Manus er ikke litteratur. De er ord satt sammen for å beskrive hva som levende bilder, vil spille ut på skjermen. Fortelle oss et tegn er en sjalu person er passiv og kjedelig. Viser en figur i en handling av sjalusi er mer effektiv og hovedsakelig filmatiske. La ord og handlinger av figurene bærer din historie. Dette er ikke lett. Du vil ha skuespiller eller regissør å forstå hva du ønsker og hva du mener. Tillat beskrivelsen av fysiske handlinger og innspillingen av talte ord avslører fortellingen til filmskapere. Manuset vil lese raskere og gir leseren et rikere mulighet til å tenke og oppdage.
The Joy of Making Things Up.
Jeg cherish ideen, at som forfatter kan jeg gjøre ting opp. Hvis jeg vil at fyren å si noe, alt jeg har å gjøre er å skrive det. Men jeg måtte slåss mot å skape karakterer og interaksjoner mellom tegn hentet fra filmer jeg har sett og tv jeg har sett. Jeg ofte befinner meg skrive en scene bare å innse Im ikke tegningen fra min fantasi eller min egen livserfaring eller mine observasjoner av mennesker, Im tegning fra millioner av timer for å observere skuespillere spille mennesker på TV og i kinoer. Og fordi Im skrive en “Movie”, er det enda vanskeligere, fordi Im slåss mot en underbevisst eller ubevisst observasjon at dette er “hvordan folk handler i film.” Stopp selv og spør, vil dette skje på planeten jorden? Vet jeg hvor folk fra Miami virkelig snakke? Hva ville en person faktisk si at hvis de hadde en pistol i ansiktet? Kan du muligens forestille seg hva som kan skje? Dette er din mulighet til å være virkelig fantasifulle. Svar din ow!
n forventninger til originalverket. En eldre forfatteren utvikler en sterk evne til å gjenkjenne og avvise falske.
Ouch.
Tvunget redegjørelse. Dette er når en bror forteller en søster på side to at han vil være til stede på en skole som far wouldnt betale fordi han kjøpte en gård som hele familien vil bli flyttet til i morgen fordi han syntes at byen var en skikkelig dårlig sted å bo i etter at moren var veldig redd på grunn av at ran ting som skjedde etter at de kom tilbake fra sister er uteksaminert fra high school. Når tegn engasjere seg i en utrolig samtale om saker hvor de ville bli kjent med, eller når de forkynner noe helt out of nowhere bare for å informere publikum om viktige fakta avgjørende for deres forståelse av filmen, har du et problem. Dette awkward utredning vil ikke bli sett på som ekte menneskelig atferd og vil ta publikum fra emosjonelle strøm av historien. Exposition er nødvendig og vanskelig å gjennomføre. Vær forsiktig med hvor du tilbyr informasjon avgjørende for historien i begynnelsen av manuset ditt. Dette er et vanlig problem!
tidlig utkast. Exposition må være sømløs og grasiøs.
Format.
Vet du hva? Go få et skript og kopiere hva du synes den ser ut og youll være fin. Stol på meg. Spec skript sitter på pultene hele Hollywood og deres format er ikke konsistent. Komme gal format selger manusskriving programvare. Jeg bruker to fanen innstillinger og kopiert ting fra en bok og ikke en person i filmindustrien har noensinne sagt noe til meg i ti år. Men hvis skriptet ser ut som en bok eller et dikt eller en artikkel i bladet, ditt manus formatet er galt. Bare at det ser litt ut som et filmmanus, og hvis det kicks ass, gjett hva.
Så gjør du.
Gordy Hoffman
Artikkel URL-adresse: http://www.bluecatscreenplay.com/About/advice.php

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.