Reflections On Writng My Book


   nbsp; av: James P. Krehbiel
For flere år siden hadde jeg litt tid på hendene mine. Jeg var fanget i jobber i en mental helse byrå som ble dysfunksjonelle. Jeg var bare en av mange therapist prøver å tjene til livets opphold, men jeg var ulykkelig. Den generelle forretningsmiljø strevde og jeg var i stykker av den.
Siden jeg var en deltids leverandør, begynte jeg å tenke på måter som jeg kunne styre tiden min mellom pasienter. Jeg husket at min onkel Eddie hadde skrevet et manuskript, men aldri hatt det publisert. Jeg husker foreldrene mine snakker om “drømmen som aldri materialiserte.
Jeg har alltid elsket å skrive, og så lenge jeg kan huske (som Eddie) Jeg hadde et ønske om å skrive en bok. Jeg følte at det var et “kall”, til en lidenskap, og stykker av arven min fullføre utgivelsen av en bok.
Så, i de ensomme stunder på kontoret mitt som jeg foraktet, begynte jeg å skrive. Dette var en reise til selverkjennelse. Jeg skrev om naturen av hva jeg gjør best hjelpe folk administrere sine problemer. Ikke bare jeg skriver om andreproblemer, valgte jeg å skrive om min egen. Jeg følte at det var bare rimelig at mine pasienter og lesere visste det “virkelige meg.”
Min skriving var en pilegrimsreise som tok meg gjennom villmarken i menneskelige lidelser og helbredelse. Jeg banket inn ressursene mine kliniske ekspertise, og skrev om hvordan livet så for de som kjempet og konfronterte dagligdagse utfordringer. Jeg skrev om det motet, risiko og lidenskapen som er nødvendig for personlig vekst og utvikling skal skje.
Ufattelig min tid var viktig for meg. Jeg begynte å bygge tillit i mine skrifter og kjente fremveksten av et manuskript. Jeg legger siste hånd på arbeidet mitt og sendt det til booklocker.com for publisering. Snarere enn å tåle den lange vente på en tradisjonell utgiver, bestemte jeg meg til selv publisere.
Jeg er takknemlig for at jeg ikke vente. Belønningene of self-publisering har vært verdt det. Mange vet historien om hvem jeg er som terapeut, og noen av de problemene som jeg har overvunnet i mitt sliter med livet. Jeg er så takknemlig for at dette aspektet av arven min er nå fullført. Stepping Out of the Bubble: Reflections on Pilgrimage of Counseling er Therapy endelig en realitet.
Jeg er nå selvstendig næringsdrivende som en privat praksis rådgiver i et nytt kontor, og jeg har aldri sett tilbake. Jeg fortsetter å skrive ofte. Jeg er glad for at jeg hadde den gang under en dyster sesong i mitt liv for å fullføre en nødvendig del av mine personlige og profesjonelle historie.

This entry was posted in Fritid and tagged , , , . Bookmark the permalink.