Rambling Tanker om Tillitsfull våre lesere


   nbsp; av: Harriet Silkwood
Ive tenkt i det siste på tillit. Alle av oss trolig vil delta i en writer gruppe å mingle med andre forfattere og dele tanker om vårt arbeid. Vi ønsker å lese og bli lest. Vi ønsker å dele vår begeistring når en brikke er plukket opp og publisert, uansett hvor liten utgiver kan være. Vi ønsker å bli varslet når noe isnt arbeider i våre siste stykke, og vi ønsker å stole på våre lesere til å fortelle oss sannheten.
Stoler vi gjøre våre lesere til å fortelle oss sannheten så godt de kan? Stoler vi på dem når de sier, “Ditt arbeid er god, men ikke når de sier,” Ditt arbeid må jobbe. ” Eller omvendt.
Jeg en gang ga en perfekt rate og et bånd til et stykke tenkte jeg fortjente det. For meg var det veldig bra, ferdig og jeg ville kjøpe den. Forfatteren didnt tillit min mening og så tok bort gleden jeg følte. Min ego var vondt, men jeg tror jeg forstår, Im prøver å allikevel. Han didnt svare så jeg har å gjette. Jeg kom opp med to mulige årsaker.
1. Han syntes jeg var å gi en fluff vurdering. Kanskje han har fått så mange av disse at han didnt tillit enhver leser som fortalte at han var en god forfatter.
2. Han har fått noen veldig harde kommentarer med noen forklaringer eller oppmuntring til sooth hans selvfølelse. Og han tror dem.
Mange forfattere, som er overbevist om sitt arbeid stinker, velger å stole bare negative kommentarer.
Noen, som er overbevist om deres arbeid er alltid perfekt, velger å ikke stole på en leser som sier noe annet.
En writer selvtillit delvis avhengig av å kunne stole på leserne av sin gruppe å fortelle ham hva de synes sannferdig, forsiktig og med oppmuntring. Men å stole på eller skylden lesere for staten vår egen selvtillit er å plassere en umulig belastning for dem.
Finn en gruppe forfattere som du kan stole på å fortelle deg sannheten. De skal kunne gjøre det konstruktivt så det doesnt vondt for mye. Søk på Internett eller enda bedre, kom og se på Http: / / www.Writing.Com Itsa fellesskap av skribenter som vet hvordan det føles å være på mottakersiden av dødelige rød penn, og de prøver veldig hardt å mildne slagene. De virkelig gjøre.
Du kan stole på dem for å være ærlig og snill.
Fremfor alt, nyt reisen din og ha det gøy læring. Alltid Write On!

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , . Bookmark the permalink.