Oppdage Great Movie Idé for neste Manus


   nbsp; by: Gordy Hoffman
Jeg er heldig. Jeg har ingen problemer med å komme opp med veldig gode ideer til filmer. Hvis jeg aldri hadde en annen ide for resten av livet mitt, ville jeg ikke gjøre en betydelig bulk i de jeg allerede har. Manusforfattere som sliter med å komme opp med en idé tendens til å være synlig irritert når jeg forteller dem dette. Jeg tror Im komfortabel dele denne med andre, fordi jeg vet filmen ideer egentlig ingenting og vennligst ingen i seg selv, så there er ikke mye å skryte av. Jeg antar du kan ha flaks og selge en idé, men i form av What er viktig, en film vist foran folk, en god idé er bare et medlem av orkesteret som oppnår den visjonen.
Im ikke sikker på hvor alle ideene kommer fra, men jeg kan fortelle deg hvor jeg var, og ved å fortelle deg dette, kanskje dette vil hjelpe deg å komme opp med ideen din. Først bør du vite hva du ønsker å skrive. En funksjon? For studioene? For deg direkte? Kanskje et lavt budsjett skript for noen andre til direkte. Vil det bli skutt på film eller digital video? Leter du etter en idé til en kortfilm? Kanskje du har en spesiell sjanger i tankene.
Parametere er gode verktøy for kreativitet. Det ironiske er begrensning gyter fantastisk fantasifulle ideer. Hvis du kan skrive om noen eller noe, med absolutt ingen betingelser, blir det vanskeligere å slå seg ned og finner ut at perle av en idé. Så bestemme forhold, hver og en, og omfavner dem, fordi det vil du finne rammen av ideen din. Med andre ord, vel vitende om filmen har å bli skutt på digital video i fire uker med to asiatiske kvinner i trettiårene på en antikk butikk vil begrense tenke og konsentrere dine fantasifulle makt.
Er det nødvendig å ha parametre før vi kommer opp med en idé? Selvfølgelig ikke. Du finner alltid en meget spesiell idé og at ideen vil avgjøre it egne grenser. Men hvis du har behov for manus til, fastslår disse behovene, og det vil hjelpe.
Så etter at du har fastsatt vilkårene for manus, eller hvis du ikke har, nå kan du komme opp med ideen din. What er et godt sted å begynne? Avisen. Les en tykk avis. Les gjennom alle seksjoner. Les dødsannonsene. Dette er vår verden. Artister se på verden og blitt flyttet å uttrykke seg. Jeg leste avisen likevel, men mange ganger jeg finner noe, selv en linje, som er svært inspirerende. Ved å se gjennom avisen med friske øyne, blir vi åpner igjen til hva som påvirker oss. Jeg også finne avisen vil bekrefte instinkter jeg har kanskje allerede om en idé.
Og sørg for at du leser avsnittet du normalt aldri lest at breakfast. Stol på meg.
Ok, youre lese avisen, og du kan finne noe interessant. Dokumentarer kan også være gode reservoarer for inspirasjon. Awesome dokumentarer florerer i disse dager, og de inneholder ofte bilder, fakta og avsløringer som kan provosere frem en idé ut av venstre feltet. Nå dont renne ut og leie 20 docs og mager i DVD ventet på logline å komme ut av skjermen og slå deg over hodet. Bare se hva som er interessant og glemme hva du trenger.
Walk der du normalt vil kjøre. Ta toget til jobb hvis du dont. Få på en offentlig buss, eller gå lei en bil og kjøre. Tilbring dagen på flyplassen. Ta en annen måte å jobbe hver dag i en uke. Lag en liste over ti butikker du aldri for liv du besøker en eller annen grunn i det hele tatt, gå til alle de ti og bla i 20 minutter hver. Disse forstyrrelser i miljøet vil åpne øynene. Youll kunne ta inn mer av verden, og det vil effekten deg og få deg til å tenke.
Weve går tom for ideer, fordi vi er lei av det vi ser. Youre nedstengt. Du dont trenger for å komme på et fly eller besøker et fremmed land for å tømme hodet ditt og hjelpe deg fokus. Din fjerntliggende planeten er nede i gaten, gangavstand.
En annen inspirerende tiltak er å ta dag og gå til en rekke garasje salg. Hjemmene, i nabolag, folk og ting theyre prøver å selge deg, vil definitivt få deg til å tenke. Det finnes en million historier i hva folk plukke opp og holde som eiendeler i sitt liv. Prøv en eiendom salg. Jeg har forlatt Estate Sales følelse som om jeg visste det personlige vaner og lengsler av den nylig avdøde, bare ved eiendelene de holdt helt til deres død. It er ikke vanskelig å finne disse salgene, skjer det hver helg og rett i nærheten.
Ta opp en ny sport. Melde deg på et språk klassen. Registrer deg på et kurs ved Røde Kors. Jeg plukket opp en basketball en dag og begynn å spille etter mange år, og jeg følte at jeg hadde en ny film i hodet mitt hver gang jeg gikk på banen. Få en utdannelse i noe nytt får oss ydmyke og at ydmykhet holder oss åpne for ny informasjon, og dette gjør oss kreative. Hvis vi føler meg som en mester, weve tom for ideer. Som studenter, godtar vi there er mer der ute, og at holdningen vil gyte oppdagelse og friskt perspektiv.
Til slutt, når jeg dont vet hva jeg skal skrive om, spør jeg meg selv Whats bekymrer meg. Hvis du tar et sekund å ta en pause og få stille med ditt hjerte, vil du finne deg desperat hva jeg skal si noe veldig viktig. La at noe snakke.
One more thing. Vennligst dont skrive om du vet, som de alltid sier. La noen andre gjøre det, og du, du skriver det du ønsker.
Artikkel URL:
http://www.bluecatscreenplay.com/About/advice.php
Copyright kopi; 2006 BlueCat Screenplay Competition

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.