One-Time Low, Low, Introductory Rate


   nbsp; av: Pamela White
Hver ukedag tar en pakke med e-post fra banker som tilbyr meg og mine innledende lave priser som er ment å trekke oss inn og forplikte oss, rett før prisene går opp.
Writers ansikt liknende agn og bytteteknikker ved søknad om skriving muligheter. Forrige måned ble jeg kontaktet av en nettside eieren som var på utkikk etter en forfatter med erfaring i produksjon av e-zines. Jeg sendte inn prøver, skrev flere e-poster, og hadde to kvelder for direktemeldinger før hun ble enige om å prøve meg på, men med en advarsel. Hun tilbød meg en engangs, lav, lav innledende rate.
Bare rate wasnt i min favør.
Hun ba meg om å skrive bare fire korte artikler og sa at hun ville begynne med at lav, lav sats for meg. Etter at jeg fikk vist mitt verd, hun ville doble denne hastigheten for andre problemer, så ta det opp til markedsverdi i tredje.
Jeg forsket og skrev, svarte flere e-poster, og selv omskrev noen av hennes egne skrifter for henne. Hun ba om en liste over ideer for de neste tre spørsmålene. Jeg overholdt en liste på 30 ideer. Hun svarer på e-post sa: «Er dette alt?”
Dersom noe av dette lyder kjent, takk for sympati. Hvis det doesnt, deretter holde lesing.
For å unngå å bli fanget opp i disse tilfredsstillende tilbud, gi akt på varselsignaler:
Klager om uflaks med andre frilansere.
Har den nye klienten whine om sin misnøye med alle han har leid inn? Dont tror du vil være den som tilfredsstiller ham med stellar sjarm og flytende prosa.
Tilbyr å doble eller tredoble den første gebyr dine beste innsats passer.
Aldri skjer fordi that er en del av con. Du kan gi din beste og klienten vil finne så mange problemer med det at den første oppgaven vil være din siste.
States “Hvis jeg hadde tid Id skrive det selv.” Hvis prøver av hennes arbeider er ditt tredje grader giggling over stave-og grammatiske feil, gange unna. Dette er den personen som skal redigere ditt arbeid?
Krever 24-timers tilgjengelighet. Telefonsamtaler på 2 am, øyeblikkelige meldinger hvert 15. minutt, dusinvis av e-poster daglig. Klienten kan også be deg om å avslutte et prosjekt eller en jobb. Mine gjorde etter at hun fant ut at jeg jobbet deltid. “Du jobber for meg nå, sa hun, som om $ 60 i måneden ville kjøpe meg en ny livsstil.
Unngår å gi retning. “Gi meg din beste ideene,” din klient krav. Hans reaksjon på forslaget ditt? “Hmm, det that ikke hva jeg vil.” Med mindre klienten din er en tre-åringen eller moren din svigermor, du dont nødt til å ta det. Dessuten gir kunden din den perfekte grunn til ikke å payafter youve gjort arbeidet. Du bare aldri ga ham hva han hadde i tankene.
Fortsetter å annonsere for en forfatter. På reiser rundt på internett på jakt etter flere konserter du holde kjører inn annonse henne for en forfatter. Komme mistenkelige ennå? Eller gjør du forteller deg selv hun bare hasnt hatt tid til å fjerne annonser?
Holder hans hemmelige nummer, men må vite ditt telefonnummer, adresse celle nummer og IM moniker, og fem personer du tror youll møtes i himmelen. Beware klienten som hevder at han wont arbeide med squirrelly frilansere som wont gi opp varene i sin første kontakt. Etter to uker, skjønner du at du fortsatt dont kjenner client etternavn eller hvordan du kan kontakte ham dersom e doesnt arbeid.
Lies. Ulike historier om samme situasjon bør sette av alarmer. Enten it er alt gjort opp eller denne klienten har tre eller fire forfattere på linjen og CANT fortelle hvilken person vet hvilke godbit.
På overflaten virker det enkelt å unngå disse dårlige avtaler, men frilans skribenter som starter ut, eller starte opp en fulltids virksomhet, finne en måte å ignorere varselskilt eller tillate triumf av håp over erfaring til å veilede sine beslutninger. Tross alt, hvor mange ganger finner vi den perfekte klienten? Kanskje denne fyren isnt så ille som han virker. Right?
Sannheten er at disse billige kundene dra nytte av forfattere og ofte wont betale inntil forfatteren har kjempet hardt for at små sjekk. Falling for lave, lave innledende rente koster deg tid, wont får du en referanse, og kan skade selvrespekt.
I mitt tilfelle mistet clients volley av fornærmelser om mitt arbeid og min mangel på profesjonalitet mye av brodden sin da hun gjorde to ting. Den første var e-post som fortalte meg at hun couldnt bruke meg igjen, men jeg kunne skrive to artikler, for noen ekstra penger, så hun kunne ha noen artikler lagret til neste nummer. For det andre sin profesjonelle virksomhet epost der hun sparket meg inkludert setninger (Im tuller ikke) “UR ikke en forfatter. Du bør lese arbeidet B4 du sendte det.”
Utvikle dine instinkter. Unngå potensielle kunder som holder ut gulrot for fremtidig kontantstrøm dersom youll begynne å jobbe gratis eller nesten gratis. Det wont work out.

This entry was posted in Fritid and tagged , , , . Bookmark the permalink.