Nyhetsbrev Redaksjon Er Writers Too


   nbsp; av: Harriet Silkwood
Jeg elsker å skrive. Jeg begynner å skrive med kid-tent min grand-barna, laget hjem for dem. Jeg skriver for moro skyld. Jeg har også skrevet noen rants og noen tilfeldige tanker. Jeg skriver ikke noe fancy, PC (krydres riktig), eller av romanen lengde. Ive hadde noen av mine biografiske minne brikker publisert i familien magasiner.
Siden jeg ble medlem av en online forfattere nettsted, prøvde Ive hånden min på andre sjangere, takket være instruksjonene. Mine historier er korte og raske å lese. Ingen romanen er planlagt nedover veien, ingen planer for publisering.
Kan jeg da kalle meg en ekte forfatter? Er jeg alvorlig nok om å skrive?
Skrive et månedlig nyhetsbrev for hver av to grupper har pålagt meg å gjøre mye forskning på håndverket skrive. Jeg leser og studerer i forberedelse til brevet, og tro det eller ei, stikker noe av det.
Ive satt sammen en liste over noen av kravene Ive bemerket under søkene mine.
En ekte forfatter er alvorlig om skriving, drevet, og skriver daglig.
En ekte forfatter lar noe komme i veien for etterbehandling romanen.
En ekte forfatter har et ryddig skrivebord og holder alt i riktig mappe.
En ekte forfatter holder en notatbok med dem hele tiden.
En ekte forfatter er godt utdannet.
En ekte forfatter skriver wont han redigerer til historien blir fortalt.
En ekte forfatter bærer en tweed jakke og røyker pipe.
En ekte forfatter låser døren til kontoret sitt og snakker til noen i løpet av sin skriving tid.
Beskriver dette deg? Det doesnt meg. Jeg er ingen av disse tingene, ikke én. Betyr det at Im ikke en ekte forfatter? Nei, jeg dont tror det. Real writer oss skrive for seg selv også. Jeg skriver fordi jeg gjerne. Im seriøse stykket Im arbeider på, og jeg vil det skal være den beste den kan være, men Im ikke kjørt og jeg dont føler behov for å skrive hver dag.
My desk isnt ryddig. Det har ikke noe skinn av å være organisert, faktisk er it veldig rotete. Jeg finner det jeg trenger selv. Vanligvis. Somewhere. Jeg kan like godt ha en svingdør fordi folk kommer og går hele dagen. Jeg må redigere som jeg går, og jeg ville se latterlig med en pipe.
Det viktigste tipsetjeg vet er skrive for gleden over å skrive. Skriv for deg selv, for dem du elsker. Publiseringen vil skje hvis du undersøker godt og levere til rett sted til rett tid. Fra hva Ive lese, er it hovedsakelig et spørsmål om flaks. Jeg vet at redaktørene slått ned bestselgerne, så hvis youve blitt avvist, youre blant de beste. Hvis en forfatter har en god historie og sin tillit i sin diktning er sikker, bør han gå videre og selv publisere uten skrupler. Det fungerer. Amazon er fylt med disse bøkene og de er like god som forlag slår ut, bedre i noen tilfeller. Forskning godt og be om meninger før de bestemmer hvem som skal bruke selv. Som med alt, noen er ikke som de bekjenner seg til å være.
Vi dont arbeider i vårt virkelige liv jobber hver dag. Vi må ta seg fri for at tur i parken. Vi trenger å slappe av og le høyt. Arbeidsgivere innså at for lenge siden, og kreve at de ansatte til å ta en fridag en gang i uken. De vet at arbeidstakeren kommer tilbake uthvilt og raring å gå. Hmm, theyll kommer tilbake uansett. Inspirasjonen kommer fra dagliglivet. Hvis youre stakk bak en pult hver ledig øyeblikk, der vil du finne inspirasjon? Ja, vi trenger en plan, men det doesnt må være strengt overholdt ved klokken.
Du wont miste historien din om du går glipp av en planlagt time å skrivetid. Faktisk er sjansen youll få mer dyktig med bedre kvalitet etter forfriskende selv. Hvis du tror du må skrive hver dag, bare fordi noen eksperter si det, skriver snart vil miste sin appell, det vil slutte å være moro. Vi CANT la det skje, kan vi?
Skriv så lenge it er morsomt, men så snart du føler begynner det å dra, ta en pause. Å tvinge deg selv til slutt bare én sideer verdiløs. Youll trolig nødt til å kutte den likevel.
Ja, nyhetsbrev redaktører er forfattere også.

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , . Bookmark the permalink.