nettbokhandlere Expand Choices


   nbsp; av: Chris Robertson
Det er få erfaringer i livet som samsvarer med krøller opp med en god bok og glemme seg selv i livene til karakterene, de eksotiske innstillingene, og vendingene i en spennende plott. Reading fortsetter å være en av de store gledene i livet mitt, og jeg så setter pris på den innsatsen som forfatterne lagt i å lage sitt arbeid.
Som Ive blitt eldre, men fant Ive at jeg er mer tilbøyelige til å lese skjønnlitteratur, og å holde seg til et sett av forfattere som jeg kjenner og elsker, eller til en enkelt sjanger i bøker. Personlig, min store flukten isnt i litteraturen, men i det jeg begrepet «junk food for sinnet” – rimelig velskrevet mordmysterie romaner. Jeg liker å reise med forfatteren ned ett blindspor ledelsen etter en annen, lesing med bated pusten som protagonist trekker seg eller selv fra harm måte, og til slutt forstå hvordan alle bitene i puslespillet faller sammen og peker fingeren på book den virkelige årsaken.
Selv om jeg absolutt elsker denne sjangeren, jeg vet også at Im begrenser meg i min lesning valg. That er grunnen til mitt nye Year resolusjon i år var å utvide mitt univers og lese bøker som jeg wouldnt har selv kikket på tolv måneder siden. Fordi Ive aldri vært glad i å surfe på aisles av en bokhandel, snudde Ive til nettbokhandlere å finne nye områder for lesing å utforske. Im spesielt trukket til nettbokhandlere som er tilsvarende uavhengige murstein og mørtel bokhandler – de som har en dybde på utvalg innen mange forskjellige sjangere, men at dont hensikt å lager hver bok noensinne utgitt. Ive fant at mega nettbokhandlere er vanskelig å se; søkeordsøk få opp relatert titler, og jeg må grave gjennom alle wannabes for å finne perler Im leter etter.
Så langt, til min søken utvide horisonten min leser har ledet meg til å lese non-fiction bøker som biografier (én på Rosa Parks var en favoritt) og selvbiografier (Madame Secretary, av Madeline Albright er en vinner) samt African American titler som Black Trials, som spor etter en sti av kommunal identitet gjennom prismene for rettssystemet. Ive selv lese en tegneserie. Det wasnt til min smak, men jeg kan i det minste si Ive gitt sjangeren en prøve. Ive også funnet en ny glede i children bøker. Noen av klassikerne er så god som jeg husket, og det er nye forfattere som beviser at children bøker kan faktisk bli vurdert litteratur.
Im nyter oppfyller mine New Year oppløsning, og ser frem til surfing min favoritt online bokhandel for flere måter å utvide min litterære horisont.

This entry was posted in Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.