min tur til Travelers Health Care Utopia


   Av Jennifer BlackieEverything skulle swimmingly: Jeg fikk passet mitt, fant en billig flyreise, og fikk mine to uker av arbeid. Jeg var klar for den ultimate ferien. På et tips fra en venn av meg, bestemte jeg på en pakke tur til Meditopia, en øy nasjon ofte kalt juvelen i det sørlige Stillehavet. Brosjyren er sendt til meg av Meditopia Adventure Travel vises uberørte hvite sandstrender, frodige jungelen fossefall, sjarmerende lokalbefolkningen, og, underlig, et fotografi av sin splitter nye sykehuset. Våre helsetjenester er gratis for alle,bildeteksten under bildet lese. En ivrig Scuba Diver og elsker av natur, syntes denne obskure nasjonen til å gi alt.

Jeg koblet til Meditopia Air flight nummer 13 fra Bangkok, og etter seksten timers reise, kom jeg inn Healthiopolis Airport. Tollvesenet var en ganske standard prosedyre, men det var rart da det offisielle var skuffet over at jeg ikke har noen eksisterende medisinske tilstander.

Det viste seg, kom jeg i midten av monsun sesongen. Til tross for å sikre en meget rask og effektiv taxi til hotellet, var jeg dryppende våt og skalv da jeg kom i resepsjonen. Jeg wasnt vil la noen regner dempe min ånd: Jeg feiret den første natten av ferien min med et par svinekjøtt dumplings kjent for å være en lokal delikatesse. Før lenge jeg drømte for bading, fotturer, og dykking jeg ville gjøre.

Neste morgen våknet jeg til en intens og kraftig hodepine, en alvorlig sår hals, svette, og et tilfelle av diaré det liker som jeg aldri hatt før. Det var forferdelig, og jeg wasnt sikker på om det var regnet som fuktet meg eller dumplings jeg hadde spist natten før. Det banket på døren min.

“Meditopia Adventure Travel, jeg er din guide! God morgen!” en boblende stemme ringte.

«Jeg beklager, Im veldig syk,” Jeg freste, åpne døren.

“Sir, du er ikke bra!” en korpulent, elskverdig leter lokale sa.

“Ja, kanskje jeg burde sove ut,” Jeg prøvde å lukke døren, men føreren ville ikke la meg.

“Vi må ta deg til vår splitter nye sykehuset, sir”

“Nei, nei, jeg dont har noen forsikring, sa jeg,” i hvert fall ingen som vil bli akseptert her.

“Sir, du må forstå at her, i Meditopia, vi er stolte i vårt gratis helsetjenester. Selv Yankee reisende som deg kan få tilgang til vårt toppmoderne fasiliteter.”

Jeg trodde ikke på ham, men lenge før jeg fant meg selv i en ambulanse på vei til sykehuset. Innpakket i tepper, ved inngang til sykehuset, jeg prøvde å fiske ut min HMO kort, men svært vennlige sykepleieren viftet det bort. Jeg ventet ikke mer enn ti minutter før to leger vinket meg inn i eksamenslokalet. I mitt febrilsk delirium, fortsatte jeg å bølge rundt min forsikring kort, vel vitende om at min plan ikke hadde dekning for utenlandske sykehus. Legene diagnostiserte meg akutt matforgiftning, og sette meg opp med en overdådig sykehus rom, samt en gratis resept for de nødvendige antibiotika. Herregud, jeg prøvde å gi de ansatte penger hver gang de har besøkt, men de nektet.

Jeg har brukt hele min ferie utvinne på sykehuset avdelingen, det var fantastisk. Det wasnt selv noe papirarbeid for meg å fylle ut. Dette land Meditopia var det perfekte stedet å bli syk. Føler seg uthvilte, uthvilt, og heldigvis, i topp fysisk form, jeg bordet flyet håper å bli syk her igjen sometime.Offering rimelige helseforsikringer / reise sykeforsikring for kanadiere planlegger en reise i utlandet eller for besøkende til Canada. Besøk Pucherinsurance.com. www.pucherinsurance.com

This entry was posted in Reise and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.