Massive Eksponering for nye forfattere


   nbsp; av: Seth Thomas Mullins
De fleste forfattere i dag er klar over det gjeldende buzz på internett: skrive artikler er en av de beste måtene å bygge navn anerkjennelse og tilstedeværelse på Internett. Her er noen ord til oppmuntring for de som akkurat har begynt med denne tilnærmingen til opprykk.
Nå de fleste av dere er sikkert klar over gjeldende buzz over internett: skrive artikler om ditt område av kompetanse er en av de beste måtene å bygge navn anerkjennelse og tilstedeværelse på Internett. Hvis du kan formidle dine ideer og informasjon brønn i et kort stykke, og inkluderer en by-line på slutten som gir en kobling til ditt eget nettsted, kan du generere mer trafikk på denne måten enn ved andre typiske tilnærminger som sender til søkemotorer eller link-deling.
Mye har vært skrevet om det, så Ill anta at youre allerede do til de potensielle fordelene ved å publisere artikkelen. Jeg ønsker å ta denne bestemte artikkelen til forfattere med publiserte arbeider, særlig de som har selvpubliserte, og er nå overfor den skremmende (og mye annet) oppgaven med egenreklame.
Hvis du hovedsakelig skriver fiksjon, kanskje du balk på ideen om å vie din tid til å skrive mer informative stykker. Tro meg, jeg forstår denne motstanden. Jeg er en fantasy-forfatter, og lenge trodde jeg at min muse bodde på et langt ekstrem fra dag til dag bekymringer. Men samtidig, jeg ofte brukt til (spøk, jeg trodde) bemerke til ulike mennesker: “Få meg på temaet kreativitet og skriving, og jeg kunne bare gå tur på i dagevis.
Så en dag inspirasjonen slo meg: kanskje jeg skulle skrive alt som “springende” ned til en forandring, og deretter legge den et sted der andre kan ha nytte av det.
Jeg fant ut at det ikke bare var relativt enkelt å gjøre dette, men faktisk morsomt, og det gir en liten lettelse fra høyre-hjerne stammen av stadig å spy ut kreative fiction ideer.
Hvis youre nølende om dykking i artikkelen skriver fordi du dont føler youre litt av en ekspert på alt, la meg ta det problemet også. Å skrive artikler, du dont trenger inngående kunnskap om et emne, trenger du bare å vite litt mer enn mange andre der ute som kan ha nytte av hva youve opplevd.
Hvis youve fullført en roman, så kan du skrive til alle håpefulle forfattere som havent ennå innkalt mot til å begå noe til siden. Hvis youre publisert, så kan du skrive for andre som har fullført en bok, men er fremdeles vasse i uklarhet. Del det du har lært langs bitre veien som er strødd med avvisning bokstaver, ensomme timer på skrivebord, fortvilelse, og oftentimes misforståelser selv våre nærmeste kjære.
Poenget er, uansett hvor du er langs banen til å skrive ambisjoner, er det andre bak deg som kan dra nytte av dine erfaringer. De vil være takknemlige for artikler og informasjon og oppmuntring du ga dem. Noen vil reagere ved å klikke seg frem til nettstedet ditt, og lære om andre skrifter. Noen vil forhåpentligvis kjøpe boken din.
Hvor mange kan du håper å nå? Vel, jeg nylig begynte denne artikkelen forsøke å skrive selv. Nå når jeg søker på navnet mitt på Google eller Yahoo jeg finne min stykker å skru opp på over et dusin e-zines og blogger. Noen av disse områdene har stor trafikk. Som jeg skriver mer, og sende mer, tallene øker eksponensielt. I matematiske termer, artiklene er den store multiplikator.

This entry was posted in Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.