Hvor å tenke gjennom Writer # 39s Block


   nbsp; by: Sophfronia Scott
I sin bok om skriving, Stephen King sier, “Vi snakker om verktøy og snekring, om ord og stylebut som vi flytter sammen, youd gjør klokt i å huske at vi også snakker om magi.” Når noe er virkelig velskrevet vi en tendens til å tro det var uanstrengt for forfatteren, som synes det magiske. Vi lurer på, “Did at forfatteren noensinne måtte håndtere writers block?” Ja, han eller hun sannsynligvis gjorde. Ganske mye hver forfatter gjør. Men hvordan jobber du gjennom en blokk når innsiden av hjernen din føles så tåkete? Disse tipsene viser deg hvordan du skal klare ting opp.
1.) Work Konsekvent
Da jeg startet min første romanen jeg deltar i en klasse for å få meg i gang. Etter det var over, tok jeg noen flere verkstedene med instruktør, men da de endte hele mitt arbeid bakken til en fullstendig stans. Hvorfor? Fordi fra da ble jeg bare jobber med boken en dag eller to i uken, mest i helgene. Hvis jeg fikk fast at mente jeg wouldnt skrive for to eller tre uker. Så gikk jeg ut og fikk et sted å skrive. Jeg forpliktet meg til å gå der 3-4 ganger i uken for å arbeide med boken min. Plutselig skriveprosessen fikk lettere! Jeg trodde det var fordi jeg skulle sette i gang – og that er delvis sant – arbeider konsekvent med på å bygge momentum. Men det wasnt hele svaret. Here er resten: Jeg tenkte om boken hele tiden! Som betyr …
2.) Dont La din bok på skrivebordet
Da jeg begynte å arbeide konsekvent jeg fant at jeg fremdeles tenke på min karakter og plotte problemer når jeg gikk hjem om kvelden på T-banen. Det tenker fortsatte i dusjen dagen og på gata mens jeg gikk på jobb. Når jeg flyr til Cleveland for å besøke min familie og under flyturen jeg regnet ut svaret på det problemet jeg hadde med en flashboack i romanen min.
Så skriver på skrivebordet og gjøre din finne ut overalt ellers hele dagen. Ideelt du tenker på boken din mens du kjører, mens du står i dusjen, mens du ser på en baseballkamp. Faktisk har Stephen King sa at han har jobbet gjennom et kapittel eller to i hodet mens Fenway Park ser Boston Red Sox. Når du tenker på boken din vekk fra skrivebordet, sikrer det youll har noe å skrive når du kommer tilbake til skrivebordet.
3.) Spør deg selv mange spørsmål
Ok, kanskje du spør, “Hva skal jeg tenke på?” Din bok, selvfølgelig, men jeg forstår hvor vanskelig det er å bare ha GENERELLE flyter rundt i hodet ditt konkurrerer med alle de medier were oversvømmet med allerede. Å fokusere dine tanker du spørre deg selv en rekke spørsmål knyttet til problemene youre fast på.
For eksempel kan “Hva historie eller hendelse jeg lage til best markere min character styrke og / eller svakhet?” Mulige svar: en fest hvor de fleste gjestene avvist min character parti som fant sted noen uker tidligere. “Hvordan ville min karakter være ansvarlig for den situasjonen? Kanskje hun fortalte en hemmelig, og alle er opprørt med henne på grunn av det. “Hva adferd vil jeg tegns display som vil avsløre hennes egentlige essensen til leseren? Kanskje hun vandalizes stille peoples eiendeler hele kvelden, ripping frakker i skapet, “tilfeldigvis” breaking glass, søle drikke på someone designer kjole. Du kan fortsette slik, med hvert spørsmål som fører deg videre nedover stien før du har fullført et bilde i hodet av hva du ønsker å skrive når du setter deg ned igjen. Ingen flere writer blokk!
4.) Husk Hvorfor Youre Skrive
Når du får problemer, hjelper det å huske hvorfor youre arbeider på prosjektet i første omgang. Som nevnt tidligere fikk jeg stoppa mange ganger arbeider på min første roman. Men jeg var motivert av flere ting, inkludert min oppriktige ønske om å være en publisert forfatter og min hengivenhet og forpliktelse til mine tegn. (En gang, da går gjennom en periode med ikke skrive, hadde jeg en drøm der hovedpersonen i boka mi skrek på meg – Jeg visste det var på tide å komme tilbake til arbeidet!)
Så, hvorfor skriver du? Og grunnen er kraftig nok til at du skal gjøre det som trengs for å komme gjennom vanskelige tider av skriveprosessen? Hvis it ikke, kanskje du trenger å re-tenke deg grunner og prosjektet ditt. Men hvis motivasjonen er sterk, gå med det og tillater at ren makt for å hjelpe deg med å bryte ned veggene i ditt arbeid.
kopi; 2005 Sophfronia Scott

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.