How To Handle Writer # 39s Block


   nbsp; av: Maggie Dennison
Har du noen gang sette seg ned å skrive og føler som om youre plodding gjennom gjørme å få enda noen ord ned på papiret? Lurer du på om youll noen gang kommet opp med en brukbar idé igjen? Du kan lide av writers block. Dette emnet er brakt opp ofte i teleclass mitt om hvordan å skrive markedsføringsmateriell og det skjer for mange av oss, inkludert meg.
En ting er sikkert: jo mer jeg stirrer forhåpentligvis på skjermen min, jo mindre det fungerer og mer frustated jeg. For meg er den første tingen å gjøre for å distrahere meg selv fra tvangspreget fokus på “Jeg trenger å skrive, men jeg CANT.”
Id gjerne dele noen av mine favoritt-triks for å få unstuck. Jeg håper theyll gi deg noen steder å begynne å tenke på hva som kunne fungere for deg.
1. Vanligvis hva som fungerer best for meg er å gjøre noe fysisk å flytte energi, som går en tur. Ikke en grim “øvelse for enhver pris” type tur. That er altfor spent og intenst. Jeg gjør det en svak, langsom meandrerende gå rundt nabolaget mitt, stoppe å legge merke til omgivelsene, lytte til fuglene, og hjerneslag de lokale kattene som krysser min vei.
2. Nå og da jeg satt på en øvelse CD med virkelig fengende musikk og danser rundt i rommet for å få min energi sirkulerer.
3. Ofte jeg bo på pulten min, legg skrive side og bytte til noen trivielle, rutineoppgaver på en stund. Eller jeg gjøre noen telefonsamtaler: snakker med andre mennesker alltid inspirerer meg.
4. Noen ganger skriver jeg før jeg skriver. Jeg skriver Whats går gjennom hodet mitt, usensurert og uforfalsket. Jeg skriver impulsivt. Jeg skriver før jeg føler tømt. Dermed forsvinner ut rot og tilfeldige tanker fra meg, hjelper meg å bryte gjennom til Whats under og lar kreative ideer overflate. Etter en stund Im tilbake i flyten av ordene, og jeg kan gå tilbake til prosjektet jeg var fast på.
5. Reading god kopi fra tekstforfattere jeg beundrer åpner tankene mine igjen. Det primtall pumpen og får ideer percolating.
6. Når alt annet svikter, gir jeg meg selv lov til å skrive dårlig. Det tar vekk presset med å måtte produsere den største delen av salget overtalelse første omgang. (Ja, skjer det med meg også!) Ofte it er mye bedre enn jeg trodde, og bare trenger å bli forskjøvet i form.

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , . Bookmark the permalink.