Honest vurderingene er Kritisk


   nbsp; av: Harriet Silkwood
Alle seriøse forfattere finner det nødvendig å ha noen lese utkastet og gi nyttige kommentarer. Hver ærlig, har kritiske anmelder en hånd i å hjelpe en forfatter er hans tur utkast til et stykke litterære fortreffelighet. Du kan også se navnet ditt oppført i rulleteksten dag.
Hvis du finner en brikke du vurdere fantastisk, og din kommentar er dette er herlig!, Og gi den fem stjerner, som ikke er en kritikk, det er ros. Vi gjør det og noen ganger elementet er perfekt, det virkelig isnt noe mer å si. Forfatteren ønsker å bli fortalt om, hvorfor du tror it flott. Er det historien? Tegnene? Visste du knytter seg til handlingen, eller gjorde det gjøre deg til å le eller gråte?
Jeg elsker ros. Alle trenger en god dose regelmessig. Lovprisning er min lønn for skriving, men tross alt, gikk jeg for å lære kjøtt og poteter i skrivende. Hvis jeg får også litt ros, er that sausen.
Hva gjør en god historie, til slutt, er tolkningen av leseren. Alle er ikke til å like eller være enig i alt de leser. En god anmelder leser objektivt. Forfatteren doesnt trenger din mening eller din mening om enten sin mening eller sitt valg av fag, må han det på hvor godt han skrev stykket. Etter he er publisert, kan du velge om du vil kjøpe det eller ikke.
Writers må kunne stole på sine vurderinger. De fleste forfattere på nettstedet arbeider mot publisering, og deres mål er elementet for å bli best mulig. Vær ærlig og oppmuntrende. De kan komme dit uten deg, men det vil være mye vanskeligere.
Ærlig og konstruktiv kritikk er viktig for både kontrolløren og forfatter. Som vi lære å lese kritisk, skal vi lære å skrive mer intelligent måte. Reading kritisk hjelper deg å bli oppmerksom på hvordan du som leser, reagerer.
Da jeg leste en artikkel jeg kritikk det seriøst, så fullstendig som mulig med to hensikter. Den første er å hjelpe forfatteren til den beste av mine evner. Jeg hjelper i de områdene jeg kan. Jeg dont forsøke å dekke alle saker av en kritikk fordi jeg dont har kunnskap.
Den andre er for meg hjelper det med min egen skriving. Som jeg leste en historie og merke til ting som kanskje må endre på, så les min egen eks, kan jeg lettere se hvor jeg har gjort de samme feilene.
Ved vurdering ærlig – og gi alle viktige konstruktiv kritikk, gjør vi en stor jobb med å hjelpe alle. Det er alltid bedre å rangere ærlig, uansett alder. Hvis vi skulle rate høyt, og et yngre medlem sendt inn et element til sine engelsklærer, venter en “A” og fikk tilbake en “D”, som wouldnt være god i det hele tatt, ville det?
På den andre enden, hvis det er en eldre person, og theyre vurdert en “5” når de fortjener en “3”, så hvis de sender sine varer til en utgiver eller publikasjon, og få en sarkastisk avslagsbrevet, er de ll være ødelagt.
Forhåpentligvis, mens du hjelpe andre ved å påpeke feil og korreksjoner og gi forslag, hjelper det deg til å utforske din egen skrivestil og vite hva du liker og dont ditt mens du går. Gjennomgang er en av de beste måtene å forbedre din egen skriving og kreative prosesser. Så hold det i tankene når youre gjør det … husk å ta det til deg selv samt forfatteren youre gjennomgang.
Så du ser, for å lære gi en god vurdering er kritisk til både reviewer og reviewee.
Keep Writing!

This entry was posted in Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.