Gjøre et bud på en bolig


   Av Emil EmilovAt dette punktet det virkelig er viktig å forstå lokal kultur. Franskmennene er et voldsomt stolt rase, og jeg har ofte kjent en leverandør fjerne huset hans fra markedet hvis et tilbud er for lavt. Hans eller hennes oppfatning er at hans stolthet, har hans familie og hans arv blitt fornærmet av slikt undervaluing!

Innkjøpsprosessen

Jeg husker den eldre herren som solgte en liten gård arbeiderehytte, som var en del av hans store kompleks av gårdsbygninger. Han hadde merket seg en stor del av landet for å gå til hytta. Da jeg viste den til klienter de ønsket mer jord. Å se så mye av landet rundt og har lest historier om hvordan du kan forhandle om alt, alt er tilgjengelig til en pris, spurte de meg om å gi eieren noen penger til et annet felt utenfor hagen området han hadde tilbudt for salg med huset.

Jeg spurte selgeren om det ville være mulig å kjøpe mer jord. Han ble opprørt. Ikke alt er til salgssa han brått og gikk av. Jeg gikk etter ham for å forsøke å finne ut hva jeg hadde sagt til ham opprørt.Ikke alt har en pris, sa han, jeg plantet dem trær i dette feltet med bestefaren min, og ingen kommer til å kjøpe land og meie ned. De var viktig å bestefaren min og de er viktige for meg, kan de ikke være viktig for en nykommer.Vi brukte mer tid på å snakke, og jeg spurte om jeg kunne diskutere saken med mine klienter. Til slutt ble alle enige om, mine klienter fikk 7/8th på feltet forlater stripe med trær på den til bonden. Alle fornøyde, men det trengs en reell forståelse av den lokale kulturen å trekke den ene av.

Med VEF vil trente forhandlerne har jobbet hardt før mandat (tar på) en eiendom for å sikre at de har avtalt rett pris. Altfor ofte lokalbefolkningen og deres agenter tror at en utlending vil betale mer for en bolig enn en lokal person. I nesten 20 år ved VEF har vi jobbet hardt for å lære opp forhandlerne av vår partner kontorer å overbevise leverandørene at dette ikke er tilfelle. Fordelen for en leverandør å sette huset deres på markedet med en VEF partner kontor er at hvis det er riktig pris, vil vi selge den fort for dem.

VEF trente forhandlerne vil også vite om det er noen mulighet for å redusere prisen. Av og leverandøren kan ha antydet at de trenger å frigi midler raskt, eller de kan være i en hast med å flytte til et annet område. Gjør et tilbud, mot råd, er aldri en god ting. Den nesten alltid resulterer i tap av eiendom, enten fordi selgeren nekter å selge til den prisen, eller fjerner det av markedet helt, eller fordi noen andre kjøper det mens du er forhandlingsbordet.

Husk at jo lenger forhandlingsperioden over prisen på eiendommen i lengre kjøpet er på risk.This er Emil fra investeringsaktiviteter-in-property.com kommer til deg med denne artikkelen på eiendomsinvestering. Hvis youd liker å vite mer kan du gå til webområdet mitt .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.