Get There From Here To. Glem The Peanuts


   Av Ajeet KhuranaI lurer på hvor mye man måtte reise for å starte cribbing om kvaliteten på in-flight service og mat. Eller kanskje det er det faktum at noen mennesker faktisk flyr på andre people penger som får dem til å ignorere det faktum at dyre flybilletter gjør dyrebare annet enn få deg herfra til dit.

Men det er noe om å fly som gjør personen vil ha mer og mer. For eksempel tenke oss at du er på en times flytur fra byen A til byen B. Og i stedet for get-fast-mellom-tenner type dårlig kvalitet godteri serverer aircrew du en stor bar i utsøkt sveitsisk sjokolade . Hvordan ville du føle? Hvis du ville vurdere dette som et eksempel på god service, du har min sympati. Jeg forstår deg ikke.

La meg fortelle deg hva jeg tror. Jeg vil tro at jeg fikk ca to dollar verdt av fordelen. Det er fordi det er hva sjokoladen vil trolig koste meg hvis jeg senket den på vei til flyplassen.

Strekk dette eksemplet til alkohol, in-flight entertainment, lesestoff eller noe annet. Det er virkelig en merkelig verdi at noen mennesker synes å komme fra plastisk smilende kabinansatte. I virkeligheten er jeg en av dem som tror at den eneste hensikten med et fly er å få deg fra punkt A til punkt B. Så lenge den gjør dette innen rimelig tilnærming til den fristen som du forventet, eller fristen som er standard, bør du være fornøyd.

Vent, bør du være glad forutsatt at prisen var riktig. Jeg er alltid overrasket når jeg finner ut at to personer på samme flight betaler dramatisk forskjellige priser. Jeg kan tilgi enkelte mis-planlegging som er årsaken til forsinket reservasjoner. Men hva er beskjeftige seg med å velge kronisk dyrere flyreiser og bærere. Er du ikke interessert i å spare penger?

Er det faktum at din arbeidsgiver eller kunden betaler for billetten nok for deg å skulke ansvar fremover, og gjør din bit for å spare penger, og kanskje bruke den mer sanely senere?

Det er mange flyselskaper som spesialiserer seg på å tilby lave priser. Det er vanligvis en fange, men jeg tror det er verdt å utforske. Noen av dem har noen flyvninger for å sikre at de flyr full flyreiser bare. Det bør være greit så lenge du kan planlegge litt på forhånd. Noen andre flyselskaper vil ikke gi deg på flyturen service eller forfriskning. Det bør ikke være noe problem heller. Hvis du er virkelig så ivrig på en elendig pose peanøtter, tilbringe en ekstra dollar på at posen før du går om bord, i stedet for å betale en ekstra hundre til få denne “tjenesten” ombord.

Så er det dei som vil begrense hvor mye bagasje du kan bære. Noen andre vil fly fra mindre fremtredende flyplasser. På disse har jeg ingen resepter, unntatt: nytte av disse lave prisene hvis det er mulig.

Jeg ville aldri bli fanget død flyr full fare for å få en gratis drink ombord. Vil du? Jeg tror jeg har laget en sak etter billige flyreiser, ikke sant? Finn ut om Webjet på våre Flight Centre, og få billige flybilletter .

This entry was posted in Reise and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.