Finne Kreativitet og Imagery


   nbsp; av: Shaun Dollins
Det var en idé og diskusjonen jeg hadde med Cyndi, min kone, som syntes å henge fast. Hun fortalte meg at for å være kreativ, jeg må tenke kreativt. Finn assosiasjoner til mennesker, steder og ting som er ute av loopen av å være normale.
Du skjønner, vært Ive strever med å få ut et enkelt dikt å snakke om noen av mine egne blogging. De ideer og tanker om min skrive begreper har vært rettferdig går tomt. Kall det en inaktiv muse hvis du vil, men jeg tror it er mye mer enn noen laget eventyr som forteller hva en forfatter til å skrive. Jeg tror på noen måter, kommer vår egen kreativitet og evne til å forstå ulike bilder fra livserfaringer og hvordan vi ser på assosiasjoner fra én ting til en annen. Ima kommunikasjon design ingeniør av yrke, og jeg synes det er litt vanskelig å knytte noen bilder og kreativitet med snirklete linjer over et kart, eller den endeløse tall og opplysninger jeg finner i database programvare. Itsa litt vanskelig å finne bilder i fiber optikk som folk vil forstå og få mening jeg kunne prøve på. Men Im finne at it er ikke min jobb spesifikke funksjoner som jeg kan finne kreative begynnelse eller forståelser. It skjer med folk jeg jobber med, min familie, venner og hvem jeg kommer i kontakt med. It ser på noe mens jeg pendler til arbeid, og mens det kan virke normalt, finne en måte å gjøre det spektakulære.
Her er et par eksempler:
For ikke lenge siden på vei til arbeid, en banke opp arbeidet lastebil med stiger over toppen passerer oss på motorveien. That er ganske normalt og ingenting å bekymring mer tid med. Imidlertid var det de små detaljene som fanget interesse Cyndi og en samtale som fulgte. Du skjønner, et baklys var blitt arrestert, og de faste den. Normalt youd se noen type plast som dekker eller rød tape over det gapende hullet for å holde lyset under fra blendende driveren bak dem. Men, for med vår truckload av arbeidere, hadde de kommet opp med noe litt mer kreativ. De skar av plastikk etikett av en Coca-Cola 2 liters flaske og kanalsystem teipet den over hullet. Etiketten var falmet, men du kan fremdeles få ut ordene og logo. Vi lo på redneck oppfinnsomhet, men det umiddelbart utløste en idé innen en historie som Ive ønsket å skrive. Det kan være noe stort, eller noe lite i historien.
Hvem vet, kan det også være en del av høydepunktet i min egen imaginære verden å skrive. It er noe så lite som someones make-shift fikse en knust baklys som kan gnisten en malstrøm av muligheter og foreninger. Det doesnt må være innenfor en historie, men kanskje et dikt. Det synes som i sør, er det mange forekomster som vil skape en tanke eller et bilde av noe som stimulerer til kreative sinn.
For en stund tilbake, var vi på vei til lunsj med min svigerfamilie. Da jeg satte meg i kremen lær captain stol av minivan, oppdaget en feil på gulvet å gjøre vei for foten min. Jeg tråkket på feilen og smurte den inn i teppet. Når Cyndi spurt om hva som skjedde med minivan invaderende, svarte jeg “Han ble drept og raskt gjenfødt inn i teppe. Jeg didnt skje å tenke på hva jeg sa på den tiden, men kombinasjonen av feilen og tepper bare kom sammen som dette.
Har du noen gang hatt et familiemedlem som ville gjøre merkelige, men hysteriske assosiasjoner i et tilbud om livet? Hva var noen av dem og kan du bruke den i en historie?
Ta en titt på noen vellykkede musikere, forfattere, og tegneserieskapere. Im sikker youll finne assosiasjoner av unormale. Uansett hvor rart noen av bildene foreninger kan være, klikker de innenfor reader sinn, og det er fornuftig. Ta et sitat fra C. S. Lewis.
Det kan være vanskelig for et egg til å bli til en fugl: det ville være en lystig syn vanskeligere for den å lære å fly, mens resterende et egg. Vi er som egg i dag. Og du kan ikke fortsette i det uendelige er bare en vanlig, anstendig egg. Vi må være klekket eller gå dårlig. ~ C. S. Lewis
Jeg dont vet om deg, men tanken på et egg i flukt er ganske humoristisk. Meldingen bak det han sa konsekvenser en person sinn og ikke av det som sies, men hvordan ordene male et bilde i tankene. Kanskje år senere vil en person huske dette sitatet, og påvirket betyr alt på grunn av det morsomme bildet personen mottatt.
Det kommer alt ned til slik at vårt sinn å tenke annerledes og vilt. I min erfaring, kommer kreativiteten når vi skyve til side våre vanlige levemåte og tanker, samtidig som deltar i våre hum-drum aktiviteter. Den kommer fra å lese historier fra andre forfattere og lytte til hva man kan ha å si. Filmer kan gi deg ideer i en visuell overbelastning, men noen ganger, for meg, filmer og TV-serier stjeler oss om vår egen kunstnerisk evne.
Så, mitt spørsmål til deg er, hvordan knytter du normal til interessante og oppsiktsvekkende metoder for kreativitet? Hvordan finner du kreativitet og bilder?
Like a monkey stjele en soldier siste MRE, Im forlater deg dine egne tanker.

This entry was posted in Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.