ferier og Blended Familier – Hvordan gjør jeg It Work ?


   Av James BurnsNo Im ikke giftet seg. Basert på mine tidligere historie jeg kan aldri gifte meg igjen. Det er ikke banket på min Judy hvem som er den mest fantastiske, vakre, forståelse og medfølende kvinner jeg noensinne har vært med. Begge av oss har barn som vi elsker liker det ikke er morgen. Hun har to gutter og ei jente, jeg har to jenter. Judy datter Randi er gift og er gravid og arbeider med en familie av hennes egne. Hennes to andre guttene er 22 og 19. Danny bor fortsatt hjemme, og Ben er en førsteårsstudent ved Dartmouth. Ja, Ivy league. Jeg har to døtre, Sarah og Grace som begge bor hos sin mor. Sarah er nesten 17 og Grace er 11. Jul er blitt en fin tid for meg. Det wasnt alltid vært slik, men det er nå. Jeg elsker å tilbringe julen dag med barna mine, utveksling av gaver og nyte et herlig måltid Christmas at Judy alltid utarbeider. By the way Judy er jødisk det før hun traff meg juledag betydde en tur på kino og en kinesisk restaurant. Fordi hun elsker meg og mine barn hun gjør Jul på huset mitt festlig, glad og mye moro for alle.

That er hvordan det er på min slutten på juledag. Problemene kommer i når jeg må krangle med min ex kone under høytiden. Jeg pleier å ha barna i jula, men fordi hun virkelig ønsker at hun kan ha en tendens til å gjøre livet mindre festlig. Hun har barna på julaften, når de spiser middag på sitt tanterhuset. Mine barn elsker å komme til huset mitt i jula fordi de er i sentrum av oppmerksomheten, og får gavene sine. Det er en absolutt blast for meg å gi dem gaver, og se deres øyne lyser opp. Spenningen om til å håndtere min ex kone kan dempe deres ånd og engang mine, hvis jeg la den.

Nå kan noen pappaer som giftet seg, har barn fra tidligere ekteskap, har barn fra sitt nåværende ekteskap og har noe som kalles en blandet familie. Administrerende at mengden av folk i løpet av ferien kan være noe som du må begynne å forberede rett etter nyttår. Men kanskje ikke hvis du bare gjøre noen justeringer i din tenkning som du håndtere denne kompliserte rotet.

Det jeg ønsker mest i høytiden er fred. Jeg dont vil argumenter løpet av året og jeg er sikker dont vil ha dem nå. Jeg CANT kontrollere mine ex wifes tankeprosess, min Gud som ville kreve et lysbilde regel, men jeg kan utvikle med mitt eget perspektiv på situasjonen. Under Thanksgiving ferie hadde jeg min Thanksgiving middag på fredag etter Thanksgiving. Barna mine var med sin mor på Thanksgiving, og det gjorde det lettere å administrere everyones tidsplan ved å ha middag dagen etter Thanksgiving. Hvis julen skal bli den samme type problem for deg, prøv å forstå at du må bryte av tradisjon og feire jul dagen før eller dagen etter. Tro meg du vil ha en bedre tid og det vil bli langt mindre spenning, og kjører rundt.

Verden er ikke et perfekt sted. Denne julen kan gjøre oss mer oppmerksomme på at så noen annen tid. Små ting kan bli store ting hvis vi lar dem. La negative kommentarer gå og fokus på barna og hva du kan gjøre for dem. Prøv å unngå økonomiske argumenter som ser ut til å alltid komme opp i løpet av ferien. Gjør ditt beste for å diskutere ting på en rolig måte og slippe de små ting. Penger synes alltid å være et problem for min ex kone, ikke på grunn av min mangel på å gi, men på grunn av sin mangel på arbeid. Gave gir alltid har vært meg selv pålagt ansvar. Etter å ha ulike forventninger til henne i løpet av ferien vil bare gjøre meg sint og ødelegge den gleden jeg har i å gi til barna mine.

Til slutt, uansett hvor liten ferien feiringen kunne være dont gjør det til en downer for barna. Barn av natur elsker ferier, enten det er jul eller Chanukah. Prøv å holde deg motet oppe fordi du elsker dem og vil at de skal nyte sesongen. Når barna er med deg den største gaven du kan gi dem er en kjærlig far som har prøvd å gjøre det som var nødvendig for å gjøre deres ferie en fredelig one.Jim Burns er en av Amerikas mest inspirerende pedagogisk høyttalere. Hans humoristiske og innsiktsfulle presentasjoner touch og hans innflytelse publikum på en uforglemmelig måte. Han er best kjent for sine presentasjoner på mobbing, Motiverende misfornøyde studenter, spre maktkamper, CharacterEd http://www.dadtalkzone.com/

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.