Fem How To # 39s For dem som drømmer om å bli forfatter


   nbsp; by: Constance Weygandt
Jeg blir ofte spurt om hva det tar å bli en forfatter eller “Hvordan kan jeg gjøre hva du gjør?” Svaret er ikke komplisert. Hvem som helst kan skrive. Selv om du aldri ble en konkurrent for åttende klasse stavekonkurranse, det er stavekontroll. Det er en fantastisk oppfinnelse. Alle av oss har tilgang til en ordbok, en synonymordbok og en myriade av bøker og artikler om hvordan du skriver. Følgende er noen tips for å komme i gang.
Ta hensyn til det du forteller deg selv, i søvne. Jeg tenker ofte at jeg har skrevet en bestselger, på nettene, når jeg ikke stå opp og skrive ned mine tanker. Jeg holder en blokk med papir ved sengen min. Når jeg får det Eureka øyeblikk, i søvne, får jeg opp og skrive det ned. Noen netter, jeg går rett tilbake til å sove. Andre netter, CANT jeg gleder meg til å sette mine tanker på papiret og er i gang.
Den tidlige riser får artikkel skrevet. Jeg er ofte våken før noen andre i husstanden min. I det stille fra tidlig om morgenen, vil ideer til artikler eller ofte hele artikkelen, kommer til meg. Selvfølgelig kan dette stykket kaos med et sosialt liv. Hvis jeg dont pensjonere til en fornuftig time, jeg er en irritabel forfatter.
Lese. Det er ikke én person som er en autoritet på alt. Hva du dont vet, finne ut. Les alt som angår ditt interessefelt som du kan få tak på. Hvis du ønsker å være en forfatter av skjønnlitteratur, lese hva du liker. Min interesse og kjærlighet, er et søk etter balanse i livet og hjelpe andre å oppnå det. Jeg prøver å lese, snakke og puste balanse. Hvis vi erkjenner at vi er alle en del av denne menneskelige rase, hvorfor ikke elske det?
Snakk og lytt til andre. Jeg prøver og engasjere andre i samtalen så mye som mulig, i dagligvarebutikk, The Mall, postkontoret osv. Ja. Jeg er en av de annoyingly interesserte. Jeg er interessert i alt, og vil snakke med deg om noe. Jeg også lytte. Ved å lytte, som også er en del av conversational gambit, lærer jeg om andre interesser, behov og elsker. Forfattere skriver best når de skriver hva de vet.
Forfattere, skriv. Dette er trolig den viktigste delen av skriftlig. Den skiller de som ønsker å være forfattere fra de som lykkes. Hvis du føler at du har noe viktig å si, satte den på papir. Det doesnt rolle om den opprinnelige utkastet er forståelig. Det er det omskrive er for å forbedre dine tanker.
Ta en interesse i livet. Vellykket forfattere skriver om emner som informere, underholde, heving eller på noen måte fylle de behov som vi som menneske rase, bærer i våre hjerter og sinn. Da jeg begynte å skrive, leser jeg et sitat fra Erma Bombeck en humorist, syndikert spaltist og vellykket forfatter i mange år. Hun sa: “Ikke en dag går av som jeg dont høre fra håpefulle forfattere som har spørsmål.” Hva hvis jeg stryker? “(” Hva om du lykkes ?”).” Dersom du ønsker å være en forfatter, begynner i dag. Sett deg ned og putte penn til papir eller fingrene til tastaturet. Jeg ønsker deg mye suksess.

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.