Far Punches Doktoren og da jeg våkner


   Av John EsbergAbout fem år siden ble faren min syk med en dødelig lungesykdom. Legene hadde fortalt ham, hvis han sluttet å røyke, kan han leve ytterligere 5 år, men hvis han ikke gjorde det, kunne han siste bare 5 måneder. Min far, hadde vært røykfrie i 60 år. Min far, enten ikke kunne eller ikke ville slutte å røyke.

Min far begynte å gå ned i vekt, var det ikke lenge før han var bare et skall av mannen han pleide å være. Min far hadde alltid vært en mans mann. Han ville ikke ta noe fra noen. Han var tøff. Han var sterk. Han var en av de siste i sin generasjon. Han likte aldri sykehus. Men en dag i november Han ber oss om å ta ham der. Han ble plassert i Intensive Care Unit. Pusten hans var blitt veldig uregelmessig.

Han ble sett av mange leger. Alle fortsatte å fortelle oss, at han ville bli bra. At etter et par ukers hvile, skulle han komme tilbake hjem. Jeg kunne se i ansiktet hans, at han ikke tror at det å være sanne. For første gang i mitt liv, jeg så min far vise frykt.

På en søndag, legen spør oss om han kunne sette et pust rør ned mine fedre halsen, bare for å hjelpe ham puste bedre, slik at han kunne hvile. Vi ble enige om, fordi vi stole på denne legen. Han fortsatte å forsikre oss om at pappa ville være fint. Han ristet av våre spørsmål som om de var tåpelig. Neste morgen, døde min far. Sykepleieren fortalte oss, hans helse ble stadig verre fra hans første dag ankomst.

Jeg ville, i mitt hjerte, for å treffe denne legen. Jeg hadde håpet at han ikke hadde gitt min far den samme falske håp, at han hadde gitt oss. Jeg visste ikke punch denne legen, men jeg har hatt drømmer, og de drømmene, det er min far, sterke igjen, som slår den samme legen. Jeg våkner opp og innser det er ikke virkeligheten. Men selv i døden, i hvert fall i mine drømmer, viser min far hans styrke, for sin sønn.

Nå tror jeg ikke rettferdiggjøre, i alle betingelser, det punching av en lege, eller noen andre for den saks skyld. Men noen ganger må du vise at tegn på styrke for familien din eller de du elsker. Jeg føler meg som Doctor hadde feilinformert oss på betingelse av min father helse. I tillegg var det ikke bare hans manglende evne til å formidle informasjon, men i hans seng holdning. Han syntes å snakke ned til oss, og ikke tillate at våre spørsmål, noe som var veldig viktig for oss og våre personlige følelser, for å være forsvarlig. Som sagt, jeg ønsket å treffe ham. Det er en primal instinkt. Men, behersket jeg meg selv. Dette Doctor, uavhengig av sine svakheter, var hvem han var, for bedre eller verre. Mine drømmer, en skjerm av min father styrke, var bare en påminnelse om min kjærlighet og beundring for ham. Min respekt for ham, skal leve på, for alle dagene mine life.John Esberg er en stolt far og ektemann i Annapolis, MD, område. Han liker å skrive historier om er hans eget familieliv, og andres. Mer kan leses på http://JohnEsberg.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.