Epost markedsføring – Why You Must Build Your List Nå


   Av Paul ProfittLet oss få en ting rett høyre fra får go.You ikke trenger å bygge en liste for å tjene penger på internett. Jeg tenkte at jeg skulle nevne dette, slik at alle de smarte arsed folk som er å tjene penger på nettet uten en liste kan bare holde kjeft. Allikevel denne meldingen er ikke for you.This meldingen er for deg hvis du har eller tenker å starte din egen Online Business, (som betyr å eie ditt eget nettsted).

Let oss anta at du allerede har en website.Youhar sørget for at nettstedet ditt ser bra ut, det fikk strålende ad-kopi, web side laster veldig fort osv. Du kan deretter begynne å sende personer til fantastiske nettsiden og du starter gjøre noen salg, føler du deg stor og gi deg selv en stor klapp på ryggen. Det holder akkurat på å bli bedre og bedre for deg. salget fortsetter å komme i venstre høyre og sentrum. Hva faen trenger du en liste for?

Vel la meg fortelle deg. Hva jeg nettopp har beskrevet for deg er det absolutt beste scenariet for ditt nettsted. Here er reality.Your nettstedet vil få besøkende, og hvis du heldig nok av besøkende, men dessverre for deg de fleste av dem ikke vil kjøpe noe.

Hvordan vet jeg dette? Vel faktisk jeg har min egen hjemmeside, og jeg sporer og teste ting som alle gode online markedsførere burde. Men et langt mer overbevisende grunn for deg å bygge din egen liste, er at det er påvist ved toppen Internet Marketing boffins at besøkende vanligvis ikke kjøper på sitt første besøk til et gitt nettsted.

Jeg vet det suger men sannheten Du er ikke et merkenavn som Amazon, McDonalds, eller Britney Spears. JA! Jeg sa Britney Spears. Merkenavn trenger ikke å bygge en liste, men jeg vedder på at de fleste av dem gjør, hvorfor wouldnt de ønsker navn og adresse på deres mest lojale kunder.

Og vet dere hva lojale kundene dont du? De holder på å komme tilbake igjen og igjen, men den eneste måten du kan få lojalitet fra dine kunder er å ha en slags forhold til dem. Og hvordan gjør du dette? ved å bygge en liste over kurs. På dette punktet er du sannsynligvis tenker at all denne listen bygningen lark synes like sooo mye hardt arbeid, og jeg vil heller bare selge ting fra min nettside. Om 10000000 annet nettsted eiere føler akkurat det samme som deg.

Jeg vil fortelle deg inn i en liten hemmelighet. Building listen din er enklere enn du tror. Ja! Jeg vet dont du vet hva du skal skrive. Ja! Jeg vet at bare tanken på å prøve å skrive noe til noen du dont selv vet kan gjøre deg litt redd. Dens eneste naturlige å frykte det ukjente. Hver toppen Internet Markedsfører følte akkurat samme måte som deg når de først startet, inkludert meg selv, og jeg ikke hvor nær å bli en topp markedsfører.

Det eneste som skiller meg bortsett fra du er min gode utseende (bare spøk), men ærlig talt, det eneste som skiller meg fra hverandre er en mulighet eller behov for å uttrykke en mening. Tross alt alle har en. Mine meninger stammer fra frustrasjonen over ikke å forstå noe som jeg var blitt fortalt var enkel å do.Which utgangspunktet betyr et salgstricks.

Hvor mange salg plasser eller salg sidene har du lest at du lovet verden og alle sine rikdommer i 6 måneder? For mange til å nevne Jeg vedder, les Ive mer enn mitt rettmessige del også. Dette var grunnen til at jeg startet mitt eget nyhetsbrev, fordi jeg ønsket å gi folk som deg en realistisk visning, og ikke en over-hyped syn på hvordan tjene penger online.

Du kan si at jeg hadde et øyeblikk av klarhet brakt videre av år med lesing doggy salg plasser, setter det noen reell brann i magen min som inspirerte meg til å bygge min egen liste. That er det du trenger bare en liten brann i tarmen din å få deg i gang, og stole på meg bli involvert i Internet Marketing lenge nok, og at brannen vil come.Article av Paul Profitt-hans besøk nettsiden for et utvalg på over 11.000 digital produkter fra clickbank markedsplassen og lær hvordan du kan komme i gang i affiliate markedsføring i dag. Det er også en gratis Liste Building eCourse tilgjengelig for deg ved ankomst. http://www.my-1st-promotion.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.