Du pappa IM så stolt av deg


   Av James BurnsWhen våre barn fødes vi alltid vente til milepæler i livet. Deres første ord, og deres første skritt er ting som vi vanligvis skriver ned i en skrap bok slags å holde styr på sine ferdigheter. Når de blir litt eldre vi lagrer ting som sin første tegning eller et kort som de gjorde for oss. Når de begynner på skolen lager vi et sted for alle de små prosjekter som de opprettet for å hente hjem og gi til oss. Når theyre på high school vi holder rapporten kort, og fremdriftsrapporter og kjærlighet for å få dem støtfanger klistremerker som sier, “Proud Parent en Honor Roll Student. De får akseptert i høgskolen, og vi swell med glede, de blir gjennomført studenter, de oppgraderer og finne en god jobb, gifte seg og leve produktive selvstendig liv. Vi snakker om våre barn til våre venner og oppleve stolthet som bare foreldre kan føle. It er noe som kommer fra helt ned dypt i vår sjel. For å bruke en jiddisch sikt kvell vi fra våre barn. Alt som de gjør oss føler at vi gjorde en god jobb i å oppdra dem.

Jeg har den følelsen daglig for mine egne barn. Jeg vet at Sarah er bare 17 og Grace er bare 11 så mitt arbeid isnt gjort ennå. Men, er en av de tingene som Ive merke som de har fått eldre som nå it er ikke så mye stolthet som jeg har i dem, er it stolthet at jeg ønsker at de skal ha i meg . Når jeg ser på livet mitt jeg lurer på, har de noe å være stolt av meg for? Ive vært gift to ganger, skilsmisser var resultat av saker, og begge døtrene mine vet det. Jeg gir for dem, men jeg har alltid synes å ha noen økonomisk problem som hindrer meg i å ha disponibel inntekt at de alltid synes å spørre meg om når jeg dont har det. Yes sir, jeg har gjort mine feiltakelser, og jeg sliter gå med territorium. Dont misforstå, jeg mange ting riktig. En god venn av meg fortalte meg at selv dårlige foreldre gjøre noen ting som er rett. Jeg dont tror at jeg er en dårlig forelder. Jeg skulle bare ønske at jeg var litt smartere ganger.

Min yngste datter Grace tilbringer mye tid med meg og forteller meg hele tiden at jeg er hennes beste venn. Sarah som er 17 blir mer som en kvinne hverdags, og hun har begynt å søke flere råd fra meg daglig. Jeg dont vet når tidevannet snudde seg og jeg begynte å søke godkjenning av barna mine. Men jeg vet en ting, jeg vil ha det. Ikke at jeg vil gå til hvilken som helst lengde for å få det, men min children følelser for meg som person og som en far betyr mer for meg enn de noensinne kunne vite. Jeg tror at alle fedre ønsker at deres barn skal tale vel om dem og de ønsker at deres barn skal ha den følelsen inni dem at de er glade for at de har for sin far.

Jeg skrev nylig en bok og sendte den til en utgiver. Begge barna mine visste at jeg skrev denne boken og lurer på akkurat hva jeg skulle gjøre med det. Grace var hos meg en morgen og vi var klar til å dra på skolen. Jeg tok ut søpla, og så på meg foran døren og fant en pakke sittende. Jeg skjønte det var fra en regning kollektoren. Jeg åpnet konvolutten og fant et brev og en kontrakt inne fra utgiveren forteller meg at han var imot boka mi for publisering. Min beste venn Grace stod der med meg å feire. Det var ikke noe lignende. Etter å ha Grace der på det tidspunktet betydde alt for meg. Min eldste datter Sara var på skolen. litt senere tok jeg en sjanse tenkte at hun kunne bli i lunch, og at hun kan svare telefonen hennes, og hun gjorde. Jeg fortalte henne at en utgiver var aksepterer min bok. Etter at hun fikk gjennom skrek hun sa til meg: “Pappa Jeg er så stolt av deg.” Jeg hengte opp telefonen og gråt. Det var om jeg hadde den ære roll og rollene ble snudd, da hun fortalte meg hvor stolt hun var av meg. Ettersom vi blir eldre barna våre vil alltid måle våre prestasjoner, atferd og holdninger mot at andre mennesker og andre foreldre. Jeg vil gi mine barn flere ting å være stolt av meg for før jeg går hjem for å være med skaperen min. Datteren min fortalte meg at hun var stolt av meg fordi jeg skrev en bok. Forhåpentligvis har hun en dag vil være stolt av meg på grunn av hvem jeg er som en far og enda viktigere fordi jeg henne father.For mer om Jim Burns http://behavioral-management.com/

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.