Du kan Master Artikkel Marketing I 7 dager eller mindre


   nbsp; by: Dawn Wentworth
La meg avklare min definisjon av en “artikkel markedsfører. En artikkel markedsfører gir nyttig informasjon i form av artikler skrevet om bransjen de arbeider innenfor. Artikkel markedsførere fokus på skriving kvalitet på innholdet og publisering teknikker for å utfylle deres eksisterende markedsføringskanaler.
Det er en vinn / vinn-situasjon. Forfatteren får mange fordeler for å bli publisert, og leseren tilfredsstiller en tørst etter kunnskap om emnet som diskuteres.
Har du vurdert artikkelen markedsføring?
Alle kan nyte fordelene av å skrive artikler for innhold på Internett. Jeg er levende bevis.
2 år siden ble jeg introdusert for ideen om å bruke artikler som en markedsføringsstrategi. Som så mange andre ideer vi er utsatt for, didnt den synke i gang. Unnskyldning etter unnskyldning, lot jeg sommel stå i veien.
Jeg hadde aldri skrevet en artikkel før
Da jeg begynte å se mer og mer SEO konsulenter og vellykkede markedsførere diskutere artikkelen marekting, bestemte jeg meg for å grave i dypere og se hva alt oppstyret var om. Det hørtes bra, og jeg ville i også.
Ironisk nok, begynner jeg å lese artikler om å skrive artikler. Artikkel etter artikkel konseptene begynne å forstå. Jeg forsto hvorfor artikkelen markedsføring arbeidet, forsto jeg hvor artikkelen markedsføring arbeidet men jeg hadde ingen anelse hvordan jeg starter min første artikkel.
Jeg oppdaget min første artikkel emnet ved en tilfeldighet en kveld. Here er hvordan. (Vær på utkikk etter samtaler som dette som kan skje mellom deg og dine kolleger hver dag.)
Mens i en generell diskusjon med en annen administrator jeg innså at nøkkelen til vellykket artikler eller annonseteksten.
Finn et problem, og løse den. Det er det vi alle ønsker – vi ønsker løsninger på våre problemer!
Scenariet gikk som dette. Min kollega tilbød arrangementet webinarer og trengte en enkel måte å oppdatere spesifikk av disse klassene til medlemmene. Videre ønsket jeg en måte å fortelle folk om de bor trening uten byrden med å oppdatere disse livesendinger gjennom HTML-koden på mitt nettsted.
Har litt bakgrunnsinformasjon erfaringer med blogger, og aktivt teste ulike blogg opprettelse skript og tjenester, velkommen han mine råd om adopsjon RSS som et alternativ for enkelt å mate oss treningen timeplaner.
Det løste sine problemer med å oppdatere de levende timeplaner til oss, og mitt problem å oppdatere innholdet for de besøkende. Realisere løsningen på et problem – forskning for artikkelen begynte.
Jeg begynte i søkemotorer, lese noen fora, og samlet fakta.
Fakta ble deretter plukket fra hverandre for å bestemme fordel for hver faktum. Jeg brukte de fordelene som det sentrale midtpunkt i artikkelen min.
Min første artikkel “Got Blog” ble skrevet og utgitt kort tid etter. Ta det første skrittet og skrive den første artikkelen, åpnet døra for meg å kunne skrive en ny artikkel, og pressemeldinger og ebøker nå også.
At artikkelen ble sendt til kun 15 gratis kataloger, og da jeg forlot det alene og gikk videre til andre prosjekter.
Ved å grave gjennom alle disse artiklene om artiklene, jeg utilsiktet lært “top notch” teknikker fra vellykkede artikkelen forfattere selv.
Jeg følte at læring av denne metoden var så nyttig for meg, at jeg laget en gratis guide som heter “All About Artikler markedsføringsloven Advantage”. Denne guiden inneholder alle de gode artiklene og teknikker som ga meg selvtillit til å bygge min første artikkel kampanje.
Guiden ble ikke opprettet før ett år etter at jeg hadde publisert flere av mine egne artikler og sett den vellykkede resultater for meg selv.
Ett år senere er det over 140 steder – mange av dem har jeg aldri hørt om, hvorav noen er høy trafikk og vellykket plass, stolt fortelle folk noen interessante tips om hvordan du bruker RSS – hver med en sunn kobling til webområdet mitt for mer informasjon.
Jeg fant informasjonen ovenfor ved å foreta et nøkkelordsøk etter på Google og bruker den eksakte setningen av signaturen brukes på denne artikkelen.
Artikkel skriving og sirkulasjon har vært den mest givende “gratis” fremme innsatsen jeg har gjort i mine år med prøving og feiling! Bli inspirert, hvis jeg kan gjøre det, kan du også!

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.