Den romantiske Spirit of the Harlem Renaissance: Concluding Thoughts


   nbsp; av: Mary Arnold
Selv i disse artiklene, fokuserte jeg på bare noen få elementer av Harlem Renaissance som jeg lærte av min forskning, det er så mye mer å bli oppdaget om denne intense, levende periode i amerikansk historie. Som jeg nevnte innledningsvis, jeg visste svært lite om Harlem Renaissance før du starter denne søken, og det er mye at jeg lærte det var ikke inkludert i disse artiklene, f.eks historisk og sosial kontekst som ledet til Harlem Renaissance (økt antall lynchings og raseopptøyer, innstramming av restriksjoner på svart, den psykologiske effekten av første verdenskrig på afro-amerikanere, etc.). Foruten personene nevnt i denne journalen, lærte jeg ganske mye om mange andre aktører i Harlem Renaissance som bidro sterkt til bevegelsen. Jeg har inkludert i et appendiks en kronologisk liste over de viktigste verkene i Harlem Renaissance, lånt fra Cary Wintz. På grunn av grensene for disse artiklene, jeg måtte forsømme mange av folket, hvit og svart, som støttet den unge kunstnere, med oppmuntring, subsidier eller levekostnader. Men disse beskyttere, som Charlotte Mason, spilte en viktig rolle i Harlem Renaissance også, og bør ikke bli gravlagt i dunkle lenger enn kunstnere. Jeg har søkt å gi andre en oversikt over Harlem Renaissance i håp om å vekke deres interesse som min var. Det er opp til oss å holde disse artistene fra å synke i glemmeboken så mange av dem gjorde på en gang.
La oss ikke svikte dem.
Det er en gammel selvfølgelighet at jo mer man lærer, jo mindre vet. Dette er utvilsomt sant. Jeg har lært mye om Harlem Renaissance, men gjennom denne forskningen, ser jeg at det er så mye mer at jeg ikke vet om det. Dette er ikke en slutt på søken min, jeg er nå enda mer opptatt av denne perioden i litteraturhistorien. Kunstnerne som jeg har omtalt i denne journalen er de som mest interessert meg, derfor jeg har tenkt å fortsette denne oppdagelsen av Harlem Renaissance ved begynte med å studere verkene til de åtte kunstnere. Jeg er særlig tiltrukket av Zora Neale Hurston, slik at hennes romaner og essays vil være den første som jeg utforsker. Jeg er også spesielt interessert i Langston Hughesog Wallace Thurman verker, men jeg håper å undersøke mange andre også, spesielt Jessie Fauset, Nella Larsen, James Weldon Johnson, og Jean Toomer.
Den primære problemet at min forskning har interessert meg mest er temaet forforbiog overskredet grenser. Dette konseptet er ikke begrenset til folk overskredet rasemessige barrierer, men kan også brukes til sosiale, økonomiske og kjønnede grenser. Dermed problemet tar på seg en større sammenheng, en verdt å utforske nærmere. Hvorfor folk forsøker å motsette seg grenser, og hva er konsekvensene hvis de gjør?

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.