Bedriftseiere: Kan du er avhengig av Wi-Fi når du reiser ?


   Av Marcia Yudkin “Dont bekymre wi-fi er overalt i disse dager!

Det mener er utbredt, men som jeg forberedt på en 10 ukers sabbatsår biltur fra Massachusetts til Alaska og tilbake, didnt Jeg gir det mye vekt. Jeg ville være reiser til noen av de mest avsidesliggende områdene av Nord-Amerika og måtte sjekke e-posten min hver morgen og kveld for å holde forretninganliggender nynnet langs jevnt.

Fordi jeg fant det umulig å få pålitelig informasjon på Internett langs ruten vår, forberedte jeg meg på verst tenkelige scenarier. Og Im rapportering mine funn her for å hjelpe andre plan for en lignende tur.

Før vi reiste hjemmefra, jeg utstyrt meg med et Wi-Fi kort i min laptop og kjøpte en håndholdt telefon / datamaskin enhet som kan få tilgang til trådløst internett også. Den bærbare hadde også et modem som kan brukes for Internett-tilgang gjennom en telefonlinje. Og for ytterligere backup, hadde jeg en virtuell assistent som jeg kunne ringe for å be henne om å sjekke e-post for meg hvis jeg ble sittende fast et sted der verken Wi-Fi eller oppringt arbeidet.

Min mann og jeg bodde i midten priset eller budsjett moteller, hytter og bed and breakfast inns. Vi tok også noen overnatter ferjer. Mens vi tok dagsturer, vi aldri slo leir ute i ødemarken. Here er hva vi opplevde:

Wi-fi på motell eller BB rom, fungerte fint: 34

Wi-fi på kontoret eller restaurant, ikke i rom: 12

Wi-fi på rommet arbeidet midlertidig: 14

Wi-fi tok mer enn 20 minutter å komme i arbeid: 8

Wi-fi ikke virker etter betydelig fiddling brukte modem i stedet: 6

Wi-fi Down Town-wide fra storm eller strømbrudd: 4

Kablet høyhastighets Internett på rommet: 4

Wi-fi er tilgjengelig, men glemte å spørre om passord: 2

No wi-fi er tilgjengelig, brukt modem i stedet: 12

Ingen internettforbindelse på alle tilgjengelige: 4

Så gjorde bare en tredjedel av tiden wi-fi arbeide praktisk og en gang i rommet hvor vi skulle bo. En tredel av tiden vi var i stand til å bruke Wi-Fi med noe forsinkelse eller ulempe. Og de andre tredjedel av den tiden, ville vi ha vært uten Internett-tilgang har wi-fi vært vår eneste mulighet.

I de no wi-fi situasjoner, trekke opp den bærbare datamaskinen til telefonen linjen var vårt neste valg. Mesteparten av tiden, dette skjedde i isolerte steder hvor finne et kaffehus med Wi-Fi for beskyttere var helt utelukket. Og i nesten alle av disse tilfellene kom laptop modem til unnsetning.

I Watson Lake, Yukon, men en by med rundt 1500 mennesker, høyhastighets Internett-nettverket ble DSL og fungerte ikke fordi telefonen service i hele byen var nede. Dette betydde at min backup plan yrke meg virtuell assistent wouldnt arbeid, heller. Det var ingenting jeg kunne gjøre med det før vi kjørte videre til et annet waystation på Alaska Highway hvor mine håndholdt enhet plukket opp wi-fi på en lastebil stopp.

I Alaska, bodde vi en natt på en landlig lodge i midten av ingensteds som sa de hadde wi-fi i restauranten, men det didnt arbeid, og rommet vårt hadde ikke en telefonlinje som vi kunne plugge inn modemet. Fjellstuen ikke har en lønn telefonen, enten for en samtale til assistenten min, så igjen vi jaktet på en Wi-Fi tilkobling i de neste par byer dagen etter.

Vi var på hell disse kveldene og nettene vi sov på ferjer som didnt har tilgang til Internett didnt generere noen av disse sinte “Hvorfor # @ $ * didnt du svarer på e-posten min?” meldinger som enhver bedriftseier dreadlocks.

En bonus bit av råd: I mange steder, stirret motell butikkpersonalet på meg uforstående da jeg spurte om de hadde wi-fi. Men de forsto spørsmålet “Har du trådløst internett? Bruk lenger spørsmålet, spesielt utenfor hovedstadsområdet areas.Marcia Yudkin, forfatteren av websiden Markeds Makeover og 10 andre bøker, utgir et ukentlig nyhetsbrev på kreativ markedsføring, markedsføring Minute (http://www.yudkin.com/marksynd.htm) . Finn ut mer om henne rapporten “Take Your Business On The Road” på http://www.yudkin.com/ontheroad.htm .

This entry was posted in Reise and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.