A Publishers Rant Why I Hate Your første ledd


   nbsp; by: Halstatt Pires
Im en forlegger for en rekke områder. I HATE mange av artiklene dine. Here er derfor jeg hater ditt første ledd og hva du kan gjøre med det.
A Biggie
Første avsnitt er et stort problem med meg. Bedre å ha dødd et lite barn enn få dette galt. Hvis du kan få akkurat dette ene retten, vil publikasjonen pr gå gjennom taket. Dessverre gjør nesten ingen den riktig.
Hele saken kommer ned til meta tagging. Når jeg opprette en side på et nettsted for en artikkel, må jeg inn i meta-tittel og meta beskrivelse. Overskriften er meta tittelen og første ledd skal være metabeskrivelsen. Hvis ditt første ledd doesnt passer min metabeskrivelsen behov, vil jeg blåse av artiklene som en debutant på Rodeo Drive med et nytt kredittkort. Jeg dont har tid til å omskrive et mesterverk. Dont foreta meg.
Her er hva jeg ønsker:
1. Ikke mer enn 38 ord.
2. Helst to setninger.
3. Søkeordene i første punktum.
Nå virker det enkelt nok, men ingen av dere gjør det. I stedet belaste deg rett inn i kroppen i artikkelen din, og skrive disse virkelig forferdelige linje 10 første ledd. I HATE disse. Jeg skal ikke utgi deg. Jeg kan bestemme seg for å aldri se på artiklene dine igjen.
Skriving av artikler kan være en utfordring. Ofte er den beste måten å bare begynne å skrive. Jeg har ingen problem med denne tilnærmingen. Alt jeg ber om er at du skriver en to-setning introduksjon når du er ferdig med artikkelen.
Bla tilbake til det første avsnittet i denne artikkelen. Hva ser du? Tre korte setninger totalt 26 ord. Søkeordene er “publisher” og “første ledd” som finnes i de tre setninger. Når jeg publisere denne artikkelen vil jeg kopiere det første avsnittet og smeller den i min meta beskrivelse.
Wham! Bamn! Im off til neste artikkel.
Denne tilnærmingen har en stor fordel for deg også. Når jeg publisere artikler i dette formatet på plass, vil artiklene vises høy i søk rangeringer for Google, Yahoo og MSN. Sagt på en annen måte, vil du kunne piggyback min høyt rangerte nettsteder og få din artikkel foran målgruppen. Dette betyr at trafikken både for deg og meg, som skal gjøre oss begge glade.
Første ledd er ekstremt viktig. Jeg vil se forbi crappy overskrifter og ugudelige stavefeil når du skriver en god første ledd. Jeg er en lat person. Gjør jobben lett og du vil nytte.

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.