A Publishers Rant Why I Hate Your artikkel Headlines


   nbsp; by: Halstatt Pires
Im en forlegger for en rekke områder. I HATE mange av artiklene dine. Here er derfor jeg hater overskriften din og hva du kan gjøre med det.
Overskriften
Det er en skole av tanker der ute om at overskriften skal være utformet for å fengsle leserne. I den virkelige verden, er dette sannsynligvis sant. Når jeg er på jakt etter artikler, er det ikke.
Jeg vil søkeord front og senter i en artikkel overskrift. Dette kan komme som et sjokk, men jeg bruker artiklene som del av en søkemotor optimalisering innsats på nettsteder. Med seo, søkeordene alltid komme først. ALLTID!
Betrakt følgende eksempler:
1. California Real Estate The Secret to Making a Bundle
2. The Secret to Making a Bundle i California Real Estate
Den første overskriften er uten tvil den beste. Søkeordene er front og senter. Jeg kan lett snu denne overskriften i en meta tittel for området siden. Enda viktigere, forteller dette meg at du kan være en forfatter som forstår hva jeg vil. Jeg skal klikke deg frem til artikkelen din, og lese den. Hvis resten av artikkelen er gjort i riktig format, skal jeg publisere denne artikkelen på nettstedet mitt, og jeg skal legge deg navnet mitt verdig forfattere listen. Når jeg trenger nye artikler, vil jeg gå ut av veien for meg å se om du har publisert noe nytt.
Den andre Overskriften er en katastrofe. Søkeordene er på slutten av overskriften, som er forferdelig for søkemotoroptimalisering formål. Dette er bortkastet tid mitt og forteller meg å unngå artiklene dine. Hvis jeg CANT finne nok artikler med riktig overskrift, kan jeg komme tilbake og lese din. Så igjen, kan jeg ikke.
Fengslende Headlines
Nå kan du tenke at du trenger en fengende overskrift fordi du ønsker å fange så mange lesere som mulig. You dont. Ive allerede gjort jobben for deg. Mine områder allerede trafikk. Jeg leverer leserne til artikkelen din. De vil lese det hvis det er på området. Selvfølgelig har youll å sette søkeordene første til å få min oppmerksomhet.
Skrive en overskrift er en ganske enkel prosess. Så gjør det!

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.