A Publishers Rant Why I Hate Your Articles


   nbsp; by: Halstatt Pires
Im en forlegger for en rekke områder. I HATE mange av artiklene dine. Here er min rant og hva du kan gjøre for å endre mening.
Dont Send Me Your Articles
Først av alt, dont sende meg artikler. Jeg bare ta dem fra kataloger. Formålet med denne artikkelen er å gi deg et bedre inntrykk av hva Im leter etter i artiklene. Det er ikke å lage et angrep på min e-postkonto.
Youre Killing Me
Ok, “hat” er sterke ord, og jeg sannsynligvis shouldnt bruke den. Det er imidlertid ordet som kommer til hjernen når jeg blåser en time i en artikkel katalog prøver å finne brukbare varer!
Som en Internett markedsføringsfirma, vi beef opp klient områder ved å legge til artikkel innhold. Dette betyr at jeg håndtere artikkelen delene av flere nettsteder enn jeg ønsker å innrømme. På grunn av dette, bruker jeg mesteparten av tiden min på jakt etter gode artikler. Med “gode artikler,” jeg snakker om artikler som er formatert og ordnet på en måte som gjør dem klare for publisering. Jeg snakker ikke om hva du skriver, akkurat hvordan du kan organisere og formatere den.
Building artikkelsider på nettsteder er en langtekkelig prosess. Dersom håndteringen av artikkelen din skal kreve meg for å gjøre en masse endringer, vil jeg ikke publisere det. Flere så vil jeg aldri se på artiklene dine igjen. Til tross for fengende overskrift, vil jeg bare forbigå det så snart jeg ser navnet ditt. Enten du innser det eller ikke, har du et rykte til nettredaktører, utgivere og redaktører.
Men jeg Need You
I jakten gjennom artikkelen kataloger fordi jeg trenger innhold. Nytt innhold er lik lykkelig besøkende på nettstedene jeg jobber på. Med unntak av noen få av dere, men nødig jeg veldig bakken du går på, fordi du gjør jobben min elendig. Ja, elendig. Problemet jeg har med artiklene er du opprette dem i en stil og format som gjør tennene grind. Igjen, jeg snakker ikke om hva du skriver om, hvor du setter det sammen.
Når jeg ser etter artikler annenhver dag, jeg prøver å finne noe jeg kan dask på plass så raskt som mulig. Dette betyr at artikkelen bør være formatert til å lage meta merking og Hyperlinking så lett som menneskelig mulig. Husk at jeg publisering hundrevis av artikler om dagen, ikke en eller to. Tid er på en premie. Hvis du gjør jobben lett for meg, vil jeg snapper opp varene så fort du kan legge dem.
Hvorfor skulle du bry deg
Du bør bry seg om Gripe mitt fordi mange av mine kolleger føler det samme. Når vi kommer sammen, bitching om artiklene er et populært emne. Det gjør vondt deg fra både lesere og link building perspektiv. Du vil få publisitet fra artikler og vi vil gi den til deg. Overholder våre krav og vi vil lime deg alle over nettet. Dont og du kan se den velkjente Tumbleweed fortsette å rulle av nettstedet ditt.
Nå youre sannsynligvis tenker ikke noe av dette gjelder deg. I sannhet, mistenker jeg det gjelder for 90 prosent av forfatterne publisering i kataloger. Ja, dette er også sant for de forfatterne publisering hundrevis av artikler.
Jeg kommer til å publisere en rekke artikler om dette temaet på en gang. Disse artiklene vil dekke i detalj hva jeg ønsker å se i hver del av artikkelen din. Jeg ber om at du skal lese dem og lette elendighet av oss ydmyk utgivere.

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.