A Publishers Rant Why I Hate The Body of Your artikkel


   nbsp; by: Halstatt Pires
Im en forlegger for en rekke områder. I HATE mange av artiklene dine. Here er derfor jeg hater kroppen i artikkelen din, og hva du kan gjøre med det.
Youre gir meg hodepine
Lets Cut to the Chase i denne saken. Jeg dont pleie hva du skriver om. Så lenge det isnt en overt salgstricks, slå deg ut. Jeg er mer interessert i format av artikkelen, ikke vise eller ta på saksområdet. Leserne på min nettsteder kan ikke liker det du skriver, men det er ditt problem.
Jeg bryr meg om flyten og formatet på kroppen i artikkelen din. Jeg anbefaler sterkt at du har et poeng, og holde seg til det. Hvis en annen idé som kommer til hjernen halvveis skrive en artikkel, gjøre den om til en egen artikkel. Dont prøve å stappe alt inn i én artikkel.
Én setning Avsnitt
Dont. For Guds kjærlighet, bare dont skrive disse. Den eneste gangen du skulle skrive en setning ledd hvis det er en fortelling. Noen ganger kan du skrive en for dramatisk effekt, men prøv å holde deg unna disse.
Loooonggg Setningar
Selv i vårt kapitalistiske samfunn, er tegnsetting gratis. Denne “.” er en periode. Perioden er din venn. For noen av dere, er det en lang tapt venn.
Setninger bør være relativt kort. Hvis du skriver artiklene gjennom stream of consciousness metoden bra for deg. Når mesterverket er ferdig, les det høyt for deg selv. Hvordan føles det lyd? Kanskje du burde gjøre noe med den 10-linjen setning?
Linking i kroppen
Hvorfor, hvorfor, hvorfor gjør du dette? Jeg absolutt nekte å publisere artikkelen med linker i kroppen. I sannhet, jeg dont har noe imot slike koblinger. Min tispe er at youre gjør meg ta ekstra forholdsregler for å hyperlenke det fordømme ting når jeg publiserer dem på plass. Hvis du tror jeg kommer til å bruke ekstra tid på artikkelen din, youre galt. Chant med meg, “Jeg skal legge alle linkene i signaturen.”
Spelling
I motsetning til folkemeningen, jeg dont varsom hvis du feilstaver ord. Jeg CANT spell verdt en jævla og antar du CANT heller. Jeg vil kjøre artikkelen gjennom stavekontrollen programmer. Faktisk Ill kjøre dem gjennom to stavekontroll programmer. Stavekontroll er ikke et stort problem med meg.
Body Headlines
Bruk overskrifter i kroppen i artikkelen din er en veldig god idé. Jeg elsker dem og vil vise deg i et mer fordelaktig lys. Det eneste jeg forlanger er at du stor forbokstav i hvert ord. Husk, jeg er lat.
Det siste avsnittet
Det siste avsnittet skal oppsummere det punktet du har gjort i artikkelen. Det siste avsnittet er ikke et sted å legge linker, tips om ditt nettsted eller din biografi. Jeg vil ikke publisere artikkelen hvis du gjør slike ting. Du kan dekke alle disse elementene i signaturen din.
Når det gjelder selve artikkelen din, slå deg ut. Bare husk disse pet peeves.

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.