10 Topp tips for å skrive en Super Responsive Ezine


   nbsp; av: Martin Avis
En av de oftest stilte spørsmålene som jeg ser erhvordan kan jeg skrive en ezine at folk vil ønske å lese.Alle kan fortelle deg at det erpenger på listenmen hvordan oppretter du en liste av lesere som er glade for å sende penger i din retning? Tross alt, hvis de dont ønsker å lese nyhetsbrevet, (jeg pleier å bruke ordene nyhetsbrev og ezine hverandre) pålisten er ganske verdiløs!
Over 650 spørsmål om min ezine, Kickstart Today – http://www.kickstartdaily.com – har lært meg noen ting om hva folk egentlig vil ha et nyhetsbrev.
Her er de ti beste tipsene som Ive lært på den harde måten:
1. Hold det kort og konsis. Din ezine seg selv kan være ganske lang, forutsatt at hver artikkel holdes raskt og punchy. I min erfaring, et område som strekker seg mer enn 500 ord er nok for langt. Og 1500 ord samlet er nok. Mange vellykkede nyhetsbrev er rundt 500 ord totalt.
2. Være så personlig som du vil. Hvis folk ønsker alvor å skrive de kan gå til news-stand. Det virker for meg at folk liker den personlige aspektet som Ezines tilbudet. Derfor, jo mer jeg presentere elementer fra mitt eget liv og familie i nyhetsbrevet mitt, jo større mitt positive (virtuelt) postsekk er.
3. Aldri selge. Jeg skriver min nyhetsbrev tre ganger i uken og i gjennomsnitt om lag en tredel av mine spørsmål dont prøve å selge noe. Så ofte som mulig, gir jeg linker til ting som mine lesere kan få gratis. I de andre to tredjedeler av sakene, jeg nesten aldri selge heller – jeg gjør anbefalinger. Mine lesere vet at jeg vil aldri anbefale noe som jeg havent brukt meg selv – og har funnet å være utmerket. Så i praksis er min selger en personlig anbefaling fra en venn til en annen.
4. Og på dette notatet, bareselge(eller anbefale) ett element i ethvert problem. Jeg har bevist gang på gang med mine egne lister at når jeg nevner to eller flere produkter for mine lesere å kjøpe, går det totale salget rett ned. Jeg vet av flere super-vellykkede mennesker som klarer å gjøre flere anbefalinger hell, men det har aldri fungert for meg.
5. Ikke skriv på listen. Du har kanskje tusenvis av mennesker på listen, men så snart du begynner å skrive tillistentonen i dine ord blir upersonlig. Alltid skrive til en person, som du forestille sitter foran deg. Dersom du lære å skrive som du ville snakke med en person foran deg, nyhetsbrevet vil nesten automatisk bli tusen ganger mer leseverdig enn de fleste andre der ute.
6. Vær modig. Så mange ezine forfattere faller i fellen å unngå strid. Resultatet er at deres nyhetsbrev fort bli kjedelig. Sannheten er at folk elsker å lese en god rant. Hvis du tillater deg selv å la deg gå en gang i blant – selv om det er helt off topic, garanterer jeg at listen vil bli mer forståelsesfull – og dermed mer lojale.
7. Vær forståelsesfull selv. Hvis en av leserne skriver til deg, må du skrive tilbake – personlig. Folk gjøre forretninger med folk og de liker å vite at du er en ekte person bak tastaturet.
8. Bruke andre people artiklene. Dette er en klebrig en. Bruk andre peoples ting altfor ofte og din egen personlighet vil ikke skinne gjennom. Og hvis leserne ser de samme artiklene som vises andre steder, begynner de å tro at de kan like godt lese dem andre steder. Personlig dont jeg kjøre andre peoples stuff i nyhetsbrevet mitt i det hele tatt – men det er mitt valg, og som en ganske profilert forfatter, noe som jeg kan takle. Jeg vil si at hvis du må bruke andre people artikler, holde dem for en relativt lav prosentandel av hver issue totale innhold.
9. Vær forberedt i lang tid. Vellykket nyhetsbrev er sjelden født natten. De tar lang tid å bygge sine lesere, og enda lenger til regelmessig snu en god fortjeneste. Som enhver bedrift må du jobbe på dem – noen ganger når du minst ønsker det. Get it right skjønt, og de er verdt det på så mange nivåer.
10. Til slutt, finn din egen USP. Hvert produkt (og din ezine er et produkt som folk må kjøpepåselv om de dont betale for det) må ha visse egenskaper som skiller den fra alle de andre der ute. Din USP (unique selger punkt) er ting som folk vil snakke om når de anbefaler deg til sine venner – så gjør det lett for dem å legge merke til og overbevisende nok for dem til å ville videreføre det gode nyheter!
Selvfølgelig, det faktum at denne artikkelen er tilgjengelig for Ezine utgivere å bruke ikke heve en gåte. Hvis mitt råd å unngå å bruke andre people artiklene i nyhetsbrevet er gyldig, vil hvem som helst bruke denne artikkelen? Eller andre som er gjort fritt tilgjengelig i artikkelen kataloger?
Mitt forslag til løsning er todelt:
a. Tro på alt jeg sier, og følg alle mine regler, bortsett fra når du søker dem til artikler som jeg har skrevet. Åpenbart disse vil være av langt større interesse for leserne dine enn noe annet. 😉
b. Seriøst, i stedet for blindt å publisere andre people artiklene i ezine din, er det vanligvis en bedre innsats for å sette slike artikler på nettstedet ditt, og koblingen til den siden fra ezine din. På den måten leserne kan godtagave av en interessant artikkel å lese hvis de er interessert, eller ignorere det hvis de så velger.
Du kan også legge AdSense, eller andre annonser på artikkelen siden for å tjene penger på artikkelen til dem som har vist en markert interesse for saksområdet ved å klikke på linken.
Ezine skriving og publisering er en lært ferdighet. De første utgavene du produserer, vil sannsynligvis være ganske røff rundt kantene, men fortsette å øve og lytte til hva leserne dine e-post til deg. I løpet av kort tid vil du finne din egen stemme og en stil som vil hjelpe deg å bygge en stor og lojal følgende.
Og så, det råd at pengene er på listen kommer sant for deg.

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.